ISTINSKE DIVE

Kako je moguće da Julia i Penelope izgledaju sve bolje

08.07.2015 u 12:13

  • +11

Lancome proslavio 80. rođendan

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Iako je u Parizu u tijeku tjedan visoke mode, najzvučnija imena iz svijeta showbiza okupila su se povodom 80. rođendana luksuznog kozmetičkog brenda Lancome, a crveni tepih tom su prigodom uljepšale Isabella Rossellini, Lupita Nyong'o, Julia Roberts, Penelope Cruz i Kate Winslet

Proslava 80 godina branda je ujedno i slavljenje ženstvenosti na Lancôme način. To ne bi bilo moguće postići bez žena koje danas utjelovljuju brand: Julia Roberts, Penelope Cruz, Kate Winslet, Lupita Nyong'o, Lily Collins, Alma Jodorowsky i Daria Werbowy koje su po prvi puta u povijesti stajale zajedno na pozornici i poželjele sretnu godišnjicu brandu. Isabella Rossellini, koja je krasila brand svojim šarmom i ljepotom toliko godina, bila je glavno iznenađenje cijele ceremonije.

Rijetkost je vidjeti slavne i uspješne ljepotice poput Isabelle Rossellini, Lupite Nyong'o, Julije Roberts, Penelope Cruz i Kate Winslet kako razdragano poziraju jedna uz drugu, a da je Lancome pažljivo birao ne samo lijepe, već i izuzetno talentirane ambasadorice, dovoljno govori to što spomenute dame zajedno imaju četiri osvojena Oscara.

Iako su sve zablistale u svojim najboljim izdanjima, pozornost su ipak plijenile Julia Roberts i Penelope Cruz jer, čini se, s godinama izgledaju sve bolje.

Julia Roberts izgledala je senzacionalno u crnoj bluzi s volanima i sakou te šorcu koji je istaknuo njezine duge preplanule noge, a osvajala je zaraznom vedrinom i dobrim raspoloženjem.

Za crnu kombinaciju odlučile su se i Penelope Cruz, koja je odjenula dugu halju s detaljima od čipke što je istaknula njezinu ženstvenu figuru, te Kate Winslet, čiji je odabir za ovu prigodu bila vječna mala crna haljina.

U elegantnom crnom odijelu pozornost je plijenila prekrasna 63-godišnja Isabella Rossellini, glumica koja se može pohvaliti najduljim stažem u Lancomeu, punih 14 godina. Malo blještavila u njihove crne kombinacije unijela je 32-godišnja Lupita, a za ovu prigodu odjenula je dugu srebrnu haljinu u retro stilu.

Među vrhuncima večeri, koja je okupila više od 1200 gostiju iz svijeta ljepote, mode, filma i umjetničkog svijeta, bio je privatni koncert i nastup Kylie Minogue koja je izvela svoje najpoznatije plesne pjesme, nakon čega je uslijedio francuski DJ Kiddy Smile koji je svirao do kasno u noć.