NIJE ZAINTERESIRAN

Kako je Bradley Cooper odbio Taylor Swift

16.01.2013 u 20:24

Bionic
Reading

Nakon prekida s Harryjem Stylesom, mlada pjevačica zatražila je od zajedničke prijateljice da je upozna s Bradleyjem Cooperom, no 15 godina stariji glumac ljubazno je otklonio tu mogućnost

On je nedavno prekinuo sa Zoe Saldana, a ona s Harryjem Stylesom, pa se Taylor Swift pokušala nabaciti Bradleyju Cooperu zatraživši od zajedničke prijateljice Jennifer Lawrence da ih upozna, piše RadarOnline.

Glumac nominiran za Oscara navodno je ponudu mlade pjevačice pristojno odbio.

Ovi napisi dolaze nakon što su se pojavile glasine da je Bradley počeo izlaziti sa svojom kolegicom s 'U dobru i zlu' (Silver Linings Playbook), 22-godišnjom Jennifer Lawrence koja je nedavno prekinula s Nicholasom Houltom. 'Doslovno bih mogao biti njezin otac', rekao je Cooper za Entertainment Tonight.

Prema pisanu RadarOnlinea, 23-godišnja Taylor se nadala da će imati više sreće s Bradleyjem, koji je 15 godina stariji od nje. No stranica tvrdi da Bradley nema namjeru upoznavati se s pjevačicom. 'On misli da je ona premlada za njega i želi nekoga svoje dobi', kaže izvor dodajući da je slavni glumac je u potrazi za ozbiljnom vezom.

Taylor i Harry Styles, pjevač One Directiona, zaključili su svoju kratku romansu prije nekoliko dana nakon višednevnih svađa na odmoru.

Bradley je prekinuo s glumicom Zoe Saldana ranije ovog mjeseca. Par je započeo vezu u siječnju prošle godine, kad su se upoznali na setu filma 'The Words'. Prije veze sa Zoe, Bradley je više od godinu dana bio u vezi s Renee Zellweger. 2006. godine oženio se glumicom Jennifer Esposito koja je podnijela zahtjev za rastavu nakon manje od godinu dana braka.

Taylor je poznata po tome da posvećuje pjesme svojim bivšim ljubavima, među kojima su Conor Kennedy, Taylor Lautner, Jake Gyllenhaal i John Mayer. Iako obožavatelji nagađaju kome je koja pjesma posvećena, ona rijetko o tome govori. Spekulira se da će njezina sljedeća pjesma biti posvećena Harryju.