UŽIVA

Kako izgleda svakodnevica Jelene Orešković u Parizu

10.04.2014 u 13:07

  • +4

Prekrasna Jelena Orešković na špici

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Bionic
Reading

Bivša manekenka i ekonomistica s pariškom adresom Jelena Orešković dane provodi u Zagrebu, a nadolazeće blagdane provest će u svom rodnom gradu sa svojom obitelji okružena delicijama

Bivša manekenka Jelena Orešković postala je kolumnistica novog časopisa Story Kids koji je nedavno izašao na tržište.

'Pisanje mi je bijeg od svakodnevnice. Kad sam pisala zadaćnice u školi, uglavnom su bile dobro ocijenjene. Možda imam neki talent, ali daleko je to od onih velikih kolumnista', kaže Jelena kojoj ne nedostaje mali grad.

'U Parizu upravo živim zbog veličine grada, zbog toga što nema tog mentaliteta manje sredine, ali drago mi je što vidim sve drage ljude. Nedostaje mi ovo minglanje. Ipak sam dugo bila u manekenskim vodama i lagala bih da mi ne odgovora malo šetati po eventima. Najviše me raduje što se vidim s dragim prijateljima. Svaki dan imam raspored viđanja; moram to raditi jer ne želim nikoga preskočiti i uvrijediti. Uživam u tome. S kćerkicom Pantheom mi je sada puno lakše pa je mogu ostaviti roditeljima i oni uživaju s njom provesti malo vremena', rekla je Jelena koja ovdje koristi baka-servis, jer u Parizu nema tu mogućnost.

Jelena Orešković popravila se kao kuharica otkako živi u Parizu.

'Tamo uredno radim naše delicije; dala sam si zadatak da sve naučim raditi. Radim sarme, baklave, bureke. Moram reći da gosti iz naše regije hvale, to mi je drago, jer svima nedostaje ta hrana. U Parizu imaju samo dva dućana koji nude naše proizvode. Prijatelji me nagovaraju da otvorim restoran. Vidjet ćemo, možda jednog dana', rekla je Jelena koja uživa u obiteljskom životu.

'Naravno da su mi se s obitelji prioriteti promijenili. Općenito me promijenilo to što sam imala sreće i valjda nešto i pameti da si odaberem za život osobu koja iz mene izvlači sve najbolje. Hermidas je divna i mirna osoba koja mi je najbolji prijatelj, koja točno zna kako sa mnom i imamo stvarno super odnos. To mi već daje mir, onda još i dijete. Imati dijete s nekim tko ti nije dobar partner jako je teško. Onda si vjerojatno i loša mama. Mogu samo reći da mi je baš lijepo', rekla nam je Jelena.