PRLJAVE MISLI

Kakav seks on priželjkuje?

20.11.2013 u 08:50

Bionic
Reading

Neki muškarci prilično iskreno govore o svojim fantazijama, a neki tajnovito šute. Ipak, nekoliko istraživanja otkrilo je koje se prljave maštarije vrzmaju po muškim glavama

Opće je poznato da muškarci često znaju uživati u svojim seksi fantazijama. Želite li znati koje su to? Istraživanja su otkrila.

Grupni seks
Muškarci maštaju o grupnom seksu koji uključuje i muškarce i žene. To ne znači da imaju homoseksualnih sklonosti, već su samo radoznali. Grupni seks su viđali u filmovima i časopisima, pa je prirodno da ga i sami žele. Jedno je istraživanje pokazalo da muškarci uistinu često maštaju o grupnom seksu, ali samo bi ga mali broj muškaraca uistinu isprobao.

Seks s djevicom
Mnogi muškarci maštaju o seksu s djevicom. Čak i oni koji kažu da zapravo ne žele seks s djevicom jer one ne znaju što raditi u krevetu potajno žele netaknutu djevojku. To itekako ima veze s osvajačkom prirodom muškaraca. Djevica je na neki način netaknut teritorij, pa je svojevrsna čast biti prvi.



Gledanje seksa uživo

Muškarci su po prirodi vizualna bića, pa možda zato i maštaju o tome da gledaju druge kako se seksaju. I pritom ne mislimo na film, nego uživo. U mnogim se muškarcima krije voajer, a mnogima se prilika za gledanje drugog para tijekom odnosa pruži sasvim slučajno. Istraživanje je pokazalo da bi gotovo svaki muškarac iskoristio takvu priliku.

Seks utroje
Jedno je istraživanje pokazalo da najveći broj muškaraca mašta o seksu utroje. To je toliko uobičajena fantazija da je muškarci otvoreno dijele i sa svojim partnericama. Maštaju o tome jer smatraju da je seks s dvije žene dvostruko zadovoljstvo. Osim toga, to im daje dojam da su stvarno potentni muškarci koji mogu zadovoljiti dvije žene istodobno te tako zaslužiti titulu vrhunskog ljubavnika.