KRISTALNA ŠALICA ZA VAN

Kakav modni detalj: Ovo može samo Jennifer Lopez

31.10.2017 u 18:02

Bionic
Reading

Slavna Jennifer Lopez možda ne uspije baš svaki put ostaviti odličan ukupan dojam svojim modnim izričajem, ali mora se priznati da ima oko za detalje, kojima možda pridaje i previše pažnje

J. Lo uhvaćena je okom kamere na ulicama New Yorka, a modni detalj kojim je uspjela zasjeniti svoj outfit je 'šalica za van'.

Iako bi bijeloj suknji visokog struka, na kojoj se nešto niže završava i prorez, savršeno odgovarala i obična, jednokratna papirnata šalica za kavu, Jennifer se odlučila za nešto luksuzniju varijantu ukrašenu kristalima, i to s ombre efektom.

Jennifer je šalici odlično pripasala svjetlucave dijamantne viseće naušnice, a i s odabirom crnog dekoltiranog topa i crnih cipela nije promašila. Ukupni dojam, zbog odudaranja od šalice, kvari jedino lijepo skrojen kaput, nažalost smećkastog sjaja.

  • +6
Jennifer Lopez sa šalicom optočenom kristalima Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Da moda prožima sve aspekte njezina života pop diva je pokazala i proljetos kada je snimljena u pratnji partnera Alex Rodriguez na putu iz teretane.

Odjevena u tajice i bijelu majicu, s tenisicama na nogama i kosom svezanom u pundžu, J. Lo je neiskusnog promatrača lako mogla dovesti u zabludu da je riječ o običnoj djevojci. Srećom, sjetila se preko ruke nabaciti Birkinicu.