LOOK ZA PETICU

Jennifer Lopez pokazala tijelo iz snova u seksi kombinaciji

12.10.2017 u 09:49

Bionic
Reading

Zavodljiva latina nikad nije bolje izgledala, a za svoje zanimljive modne outfite u posljednje vrijeme dobiva samo pozitivne ocjene

Jennifer Lopez (48) ponosi se svojom vitkom figurom koju rado naglašava seksi krpicama koje joj odlično stoje.

Ako netko zna kako privući pozornost, onda je to zasigurno Jenny from the Block koja se može pohvaliti fantastičnom linijom što je duguje kombinaciji fanatične tjelovježbe i zdrave prehrane.

Lijepa glumica i pjevačica mudro je iskombinirala bijeli top bez rukava (Wolford) s maslinastozelenim hlačama širokih nogavica, a sve je dodatno začinila vrtoglavim štiklama s potpisom francuske modne kuće Saint Laurent.

Ljubiteljica dizajnerske odjeće ovu je efektnu kombinaciju začinila s jednim zgodnim detaljem - moćnom torbom Salvatorea Ferragama.

  • +3
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dugu kosu prošaranu pramenovima boje meda nosila je raspuštenu s blagim valovima što je njezinom dnevnom looku dodao još jednu notu seksipila.

  • +14
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa zvijezda serije 'Shades of Blue' u posljednje vrijeme zbilja blista, a razlog je nova ljubavna veza. Naime, Jennifer je u ožujku ljubavnu sreću pronašla u naručju sportaša Alexa Rodrigueza. Par se ne odvaja jedno od drugoga, a skupa su se ove godine provodili u Francuskoj, na Bahamima, u Dominikanskoj Republici i u Miamiju.

  • +11
Jennifer Lopez u haljini Davida Kome Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Da ljubav cvate potvrdila je i sama Jennifer izjavivši da je veza s njim 'prva normalna i zdrava'.  

Iz braka s Marcom Anthonyjem J.Lo ima dvoje djece, blizance Maxa i Emme.