ANĐA OTVORENO:

'Kad sam se prestala bojati sve se riješilo'

08.05.2014 u 12:01

Bionic
Reading

Pjevačica Anđa Marić na Dreft Fashion Weeku Zagreb pojavila se u zanimljivom šarenom izdanju, koje potpisuje njezin prijatelj i dizajner Zoran Aragović, a otkrila nam je što voli nositi, je li napokon dobila službeno skrbništvo nad sinom te kakve su reakcije na njezinu prvu knjigu

Anđa uvijek voli biti drugačija i jedinstvena, pa upravo stoga obožava rad dizajnera Zorana Aragovića koji radi unikate.

'Nosim ga već desetak godina, sviđa mi se njegova odjeća jer je luda, radi unikate, znam da na nikome neću vidjeti ono što kupim', kaže Anđa koja je na Dreft Fashion Week došla u tenisicama jer, kaže, želi se osjećati ugodno i stabilno.

Osvrnula se i na manekenke koje moraju nositi, kako kaže, odvratne cipele platforme.

'Izuzetno odvratne cipele. To je lijepo samo nekome tko ne voli žene', kaže pjevačica. Ona sama pak obožava kombinirati odjeću i sretna je, kaže, što surađuje s nekim dizajnerima pa kombinira krpice s potpisom i neki jeftini trash za srednjoškolke, kaže.


'Najbolja moda je 'mix and match', a živimo u takvim vremenima da je moda pristupačna svima, a neki modni lanci idu ukorak s trendovima', kaže Anđa.

I njezin sin je po pitanju mode, kaže, odvažan, a često pohvali i njezinu frizuru.

'On će mi recimo sutra reći kako sam mu lijepa s ovom frizurom', kaže pjevačica koju sretnom čini pogled sina, obitelj, prijatelji, male stvari.

Otkrila nam je i kako je naučila uživati u životu.

'Nisam dobila skrbništvo. Sutkinji sam rekla da zadnji put dolazim svojom voljom i da će me morati privesti. Pustila sam borbu. Rekla sam svom sinu - tata te obožava. To je između vas dvojice, dogovorite se. Ispalo je da je sin stalno kod mene. Kada sam se prestala bojati, jednostavno je sve nestalo, sve se riješilo. Ne želim se odseliti iz Ljubljane, želim da moje dijete svaki trenutak može vidjeti oca, ako to želi', otvorena je Anđa.

Priznala je i kako je jako sretna zbog svoje prve knjige, a posebno kada je saznala da je netko naručio 150 komada. Završava i drugu knjigu koju će prevesti na engleski, a ilustrirat će je njezin prijatelj iz Belgije.