SJEĆATE LI SE?

Justin Timberlake danas ne žali zbog očajnog traper stajlinga koji su on i Britney Spears nosili prije 19 godina

24.03.2020 u 09:13

Bionic
Reading

Sjećate li se kultnog traper outfita koje su na crvenom tepihu davne 2001. isfurali nekad najpopularniji slavni par - Justin Timberlake i Britney Spears? Iako nam je još uvijek nezamislivo da netko za crveni tepih odjene nešto slično, činjenica je da su njihovi modno usklađeni stajlinzi ostali zapamćeni kao najoriginalniji outfiti u povijesti dodjele Američkih glazbenih nagrada

Justin Timberlake ne žali ni trenutka zbog svog izbora stajlinga kada se osvrne na dodjelu Američkih glazbenih nagrada 2001. godine. Kultni traper stajlinzi u kojima su se pojavili Justin i njegova tadašnja djevojka Britney Spears ostali su zapamćeni i dandanas, iako danas izazivaju podsmijeh.

39-godišnji pjevač je gostovao u emisiji 'The Daily Popcast' svog nekadašnjeg kolege iz benda Lancea Bassa s kojim se prisjetio svog traper stajlinga u kojim je prije 19 godina prošetao crvenim tepihom.

Slavni pjevač tvrdi kako bi i danas bez problema isfurao ovaj kultni stajling. Trend 'traper na traper' ponovno se vraća u modu s čime se složio i Bass. Ono s čime se Bass nije složio je činjenica da traper nije primjeren za glamurozni crveni tepih.

'Čovjek radi svakakve stvari kad je mlad i zaljubljen', rekao je Timberlake koji je sedam godina u braku s glumicom Jessicom Biel.

Timberlake i Bass proslavili su 20 godina od izdavanja albuma 'No Strings Attached' nekad popularnog benda 'N Sync u kojem su pjevali i Joey Fatone, Chris Kirkpatrick i JC Chasez. Momci su još uvijek u kontaktu, a slavni pjevač nije krio da bi volio da se bend ponovno okupi.