UVIJEK SA STILOM

Julia Roberts ima dvije slabosti: Dobra odijela i efektne cipele poput ovih

06.12.2023 u 14:52

  • +9

Julia Roberts

Izvor: Profimedia / Autor: RCF / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bionic
Reading

Holivudska ljubimica Julia Roberts velika je ljubiteljica klasičnih modnih rješenja, a njezina su slabost dobra odijela i efektne cipele

Slavna glumica ukrala je pozornost prilikom gostovanja u talk showu 'The Today Show', u kojem je razgovarala s Hodom Kotbom, između ostalog, o temi koju rado izbjegava - svojem privatnom životu.

Julia obožava crno-bijele modne kombinacije, pa je i u New Yorku primijenila svoju omiljenu stilsku opciju i naravno da nije pogriješila.

Glumica neodoljivog osmijeha izgledala je totalno chic u otkačenom odijelu koje je uključivalo sako i kratke hlače te bijelu košulju s cool razvezanom leptir-mašnom.

  • +3
Julia Roberts Izvor: Profimedia / Autor: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Odličan je look zaokružila crnim hulahupkama i oxfordicama na petu. Sjajnu modnu kombinaciju, za koju je dobila samo komplimente, zaokružila je Ray-Banovim sunčanim naočalama, dok je svoj zaštitni znak, bujnu kosu medenobakrenih tonova, stilizirala trendi zavjesa-šiškama.

Inače, gostujući u emisiji, Julia je spomenula supruga, o kojem nerado govori. 'Pa, sve počinje s Dannyjem Moderom. On je zapravo naše sidro i, na najljepši način, kapetan našeg broda', rekla je poznata glumica o suprugu s kojim ima troje djece.

Par je 2004. dobio blizance Hazel i Phinnaeusa, koji sada imaju 19 godina, a tri godine kasnije sina Henryja, koji ima 16 godina.

Vjenčali su se 2002. godine na tajnoj ceremoniji na njezinom ranču blizu Taosa u Novom Meksiku.