omiljena glumica

Julia Roberts i u opuštenom izdanju opravdava titulu najljepše žene svijeta

17.09.2017 u 09:45

Bionic
Reading

Slavna glumica odavno je svoje prioritete posložila tako da je obitelj uvijek na prvome mjestu. Američki paparazzi zato su ju ovih dana uhvatili na utakmici njezina sina, u vrlo opuštenom izdanju, ali i tada je kao i uvijek bila u centru pažnje i sve oduševila svojom fit figurom

Čak i kada se ne trudi previše, Julia Roberts izgleda fenomenalno. Oduševila je ovih dana ponovno svojim sjajnim izgledom, pojavivši se u Malibuu, na dječjoj nogometnoj utakmici, gdje je došla bodriti svoga sina Phinnaeusa.

Julia je za tu prigodu odabrala casual, tamnije traperice, crni top koji je istaknuo njezinu vitku liniju i istrenirane ruke, te trenutno vrlo popularne natikače sa zatvorenim prstima.

  • +6
Julia Roberts Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa glumica već godinama pokazuje istančan modni ukus. Ne slijedi slijepo najnovije trendove, već je razvila svoj stil kojem je vjerna i koji joj izvrsno pristaje. On bi se najlakše mogao opisati kao spoj ležernog i ženstvenog.

Brižna majka ispratila je svoga sina do terena, pobrinula se da ima sve potrebno, a onda uživala u navijanju.

Ova 49-godišnjakinja koju je časopis People u travnju ove godine po peti put proglasio najljepšom ženom svijeta, svakodnevno opravdava tu titulu.

  • +3
Julia Roberts Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Holivudskoj miljenici ovoga se puta nije pridružio suprug, kamerman Danny Moder, ali Julia je svejedno uživala.

Nedavno je tijekom jednog razgovora s medijima priznala kako obožava majčinsku ulogu, te kako joj je ona od svih koje je tijekom glumačke karijere dobila, ipak najdraža.

'Volim biti roditelj, volim to i kada je teško, ali i kada je izazov. Volim odlaziti na spavanje u 20:30. Potpuno drukčije počinješ cijeniti vikende, božićne praznike, a i ljetni odmor postaje radost na jedan skroz drugi način', rekla je tada Julia, majka, 12-godišnjih blizanaca Hazel i Phinnaeusa te tri godine mlađeg Henryja.