LEŽERNO IZDANJE

Ni Julia Roberts nije odoljela natikačama koje obožavamo

25.05.2017 u 10:44

Bionic
Reading

Prelijepa glumica Julia Roberts, koju je magazin People prošlog mjeseca proglasio najljepšom ženom na svijetu, osvaja svojom klasičnom ljepotom i kad nije na crvenom tepihu

Da joj sportski look odlično stoji, Julia je dokazala još jednim casual izdanjem u kojem je izgledala totalno kul.

Zanosnu 49-godišnjakinju očaravajućeg osmijeha često se može vidjeti u ležernim dnevnim izdanjima pa je tako sunčan dan iskoristila za šetnju Malibuom.

Mama troje djece odlučila se za dnevnu varijantu koja joj je odlično pristajala. Udobne traperice, majica i hit natikače Birkenstock s dva remena formula su kojom ne možete pogriješiti, a to dobro zna zvijezda 'Zgodne žene'.

  • +3
Julia Roberts Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ovaj ležerni stajling upotpunila je sunčanim naočalama, a jedini ukras bila joj je diskretna ogrlica.

Glumica će ove godine u listopadu proslaviti 50. rođendan, no još uvijek svojim izgledom izaziva pozornost.

Tajna ljepote ove slavne glumice vjerojatno je i u sretnom obiteljskom životu. Udana je još od 2002. za snimatelja Dannyja Modera, s kojim ima dva sina i djevojčicu, a svoj privatni život ljubomorno krije od medija. Upoznali su se još 2001. na setu filma 'Meksikanac', a žive na ranču, daleko od očiju javnosti, sa svoje troje djece.

Slavna ljepotica još uvijek se opire estetskim operacijama, a svoj mladolik izgled, kaže, duguje životnom stilu i načinu razmišljanja.