NAPOKON U HRVATSKOJ

Julia Roberts iz Beograda stiže u Split, iskopali smo i zašto

31.07.2017 u 11:58

Bionic
Reading

Kako donose srpski mediji, holivudska glumica Julia Roberts bi ovih dana trebala, sa svojom obitelji, posjetiti u Hrvatsku. Naime, njezin suprug Daniel Moder u Beogradu počinje sa snimanjem nove romantične komedije 'Ibiza', a cijela filmska ekipa trebala bi seliti i u Hrvatsku, točnije u Split, koji bi u filmu trebao zamijeniti Ibizu

Slavna holivudska glumica Julia Roberts trenutno sa suprugom Danielom Moderom i njihovo troje djece, kćerkom Hazel i sinovima Phinnaeusom i Henryjem, boravi u Beogradu, a sudeći prema napisima tamošnjih medija, peteročlana obitelj uskoro će krenuti i put Splita.

  • +3
Julia Roberts Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kako donosi b92.net, Julia Robert u Beograd je s djecom stigla kako bi bila uz supruga, filmskog snimatelja, koji je kao direktor fotografije angažiran na novom filmu 'Ibiza'.

Upravo u Beogradu za nekoliko dana počinje snimanje tog filma, a cijela ekipa potom bi trebala preseliti u Split. Riječ je o romantičnoj komediji koju režira Alex Richanbach, a koja se snima za Netflix. Beograd bi naravno trebao 'odglumiti' Barcelonu, dok bi Split trebao biti Ibiza.

Daniel Moder nedavno je boravio i na Zrću, o čemu je pisao Jutarnji list. Snimljen je u tamošnjem klubu Aquarius, s fotoaparatom u rukama, a kako je objasnio voditelj kluba, tamo je navodno stigao kako bi vidio odgovara li mu klupska atmosfera za scene u filmu.