chic bez greške

Uvijek vjerna svom stilu: Ljupka Gojić Mikić modno opet briljira, a ima i savršenu torbicu za proljetne dane

01.04.2022 u 09:41

Bionic
Reading

Magazin Elle modnim događajem proslavio je 20 godina na tržištu, a originalnu modnu reviju nisu propustila ni brojna poznata lica. Među okupljenim uzvanicima pažnju je privlačila Ljupka Gojić Mikić koja je pokazala još jednu originalnu kombinaciju iz svog šarenog ormara

Obično, dosadno i klasično nepoznati su pojmovi u ormaru Ljupke Gojić Mikić koja redovito oduševljava istančanim osjećajem za stil, ali i doista upečatljive modne kombinacije. Jedna od naših najuspješnijih manekenki slovi i za jednu od najbolje odjevenih Hrvatica i to s razlogom – nevjerojatnom lakoćom spaja nespojivo, poigrava se s vladajućim trendovima i kombinirajući ih s razigranim modnim komadima.

Svom stilu ostala je vjerna i na modnoj zabavi u organizaciji magazina Elle koji ove godine obilježava jubilarnih 10 godina. Tim povodom deset najboljih domaćih dizajnera po izboru redakcije magazina Elle osmislili su ekskluzivne kreacije za Elle Fashion Show, a taj događaj privukao je brojna poznata lica, uključujući i Ljupku čija je veza s modom već nekoliko desetljeća neraskidiva.

  • +19
Elle proslavio 20 godina na tržištu Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Pozirajući na crvenom tepihu Ljupka je zablistala u modnoj kombinaciji koja je predstavljala spoj chica i elegancije. Usku dvoslojnu midi haljinu, čiji je donji dio bio bijele boje, a gornji u bež, prozirnom tilu kombinirala je s oversized sakoom, modnim komadom koji je pravi hit ove proljetne sezone. Kombinaciju je upotpunila visokim kožnim čizmama, a stajlingu je dodala i malo jarke boje pa je tako posegnula za naušnicama ukrašenim ružičastim detaljem.

Ljupka je velika zaljubljenica u modu, no svom stilu uvijek je vjerna. 'Vjerna sam svemu što sam ikad kupila. Volim trendove, ali ne odbacujem ni one prošle. Možda samo znam kupiti pravu stvar i svake je godine uklopim uz nešto novo, nametnuto te sezone,' rekla nam jednom prilikom u inervjuu i također priznala kako ne zazire od neobičnih modnih kombinacija, no ono što joj se nikada nije svidjelo je kombinacija dekoltea i minice i do toga ne odstupa.

U ruci je pak nosila malu torbicu tamnije zelene nijanse, a radi se o Celine Triomphe torbici, modelu koji joj, sudeći prema objavama na društvenim mrežama, u posljednje vrijeme jako drag. Inače, Ljupka ima zavidnu kolekciju torbica.

'Kolekcionarka sam torbica od svoje osamnaeste godine. Bila je to velika ljubav dok nisu došle Jana i Mila pa sam počela razmišljati kako ih spasiti od njih dvije. Uz cipele im je to najdraži dio maminog ormara. Da, sve su mi jednako drage, a trenutačno nosim one koje su mi najpraktičnije,' rekla nam je jednom prigodom, a čini se kako joj je ova malena Celine s preklopom i nosiva preko ramena pravi proljetni 'crush'.