HALIT I BERGUZAR

Još detalja iz ljubavnog života fatalnog 'Sulejmana'

22.06.2013 u 15:53

Bionic
Reading

Halit Ergenc, najveća zvijezda turskih sapunica ponovno je u središtu zanimanja medija jer je s voljenom suprugom Berguzar Korel bio rame uz rame s prosvjednicima na istanbulskim ulicama

Iako njegovi menadžeri odbijaju intervjue s isprikom da ga čeka snimanje novih nastavaka 'Sulejmana Veličanstvenog' te zasluženi odmor sa suprugom i sinom, putem Facebooka Halit je jasno dao do znanja što misli o autoritarnoj politici premijera Recepa Tayyipa Erdogana, piše 24 sata. 


Glumac koji se proslavio ulogama u serijama '1001 noć' i 'Sulejman Veličanstveni', oduvijek je bio buntovnik. I htio se probiti bez pomoći oca, također glumca.

'U počecima glumačke karijere puno sam se puta naslušao jednog te istog pitanja – pa zašto nam nisi rekao da si Saitov sin? Pitao me to i direktor teatra Dormen nakon što sam počeo dobivati uloge na audicijama. Ali ja doista nisam želio biti 'Saitov mali'. Htio sam izgraditi vlastito ime i istražiti mogu li uspjeti bez njegove pomoći i protekcije', piše 24sata

Njegova ljubavna priča s lijepom Berguzar je iz nekog filma. Naime, iako je tada bio u braku s glumicom Gizem Soysaldi koja je čekala njihovo dijete, ljubav koju je osjetio prema tamnokosoj ljepotici bila je neopisiva.

Ljubav je bila toliko eksplozivna da je nije spriječila ni Gizemina trudnoća. Nakon što je shvatila da Halit neće ostati s njom, Gizem je pobacila, a Halit joj je nakon razvoda isplatio oko 250 tisuća turskih lira, odnosno oko milijun kuna. Već godinu dana poslije Berguzar i Halit su se vjenčali, odmah poslije završetka snimanja serije '1001 noć'.

Kako se pisalo, Berguzar je na snimanju 'Sulejmana' bila strahovito ljubomorna na Meryem Uzerli koja igra fatalnu Hurem. Berguzar s njime doista nije lako jer se 'Sulejman Veličanstven' ovoga trenutka prikazuje u 64 zemlje i u svima njima žene luduju za njezinim suprugom.