za hrabre mladenke

Vjenčanice s potpisom proslavljene albanske dizajnerice za sve mladenke koje su u potrazi za nečim potpuno drugačijim

24.02.2023 u 08:25

  • +9

Nensi Dojaka x MyTheresa

Izvor: Promo fotografije / Autor: Nensi Dojaka x MyTheresa

Bionic
Reading

Dok je seksi haljine i estetiku donjeg rublja učinila svojim modnim potpisom, Nensi Dojaka odlučila je kreirati i vjenčanice. Haljine koje rado nose Zendaya i Sienna Miller dobile su i svoju najsvečaniju verziju pa su korzeti, prozirni materijali i duboki izrezi pronašli svoje mjesto i u vjenčanicama

Nešto novo, nešto staro, nešto posuđeno i nešto plavo... A što ako se ne želite držati tradicije i htjeli biste oduševiti sve izazovnom vjenčanicom koja će naglasiti vaš seksipil? Upravo takvu kolekciju napravila je Nensi Dojaka, albanska modna kreatorica koja od 2019. godine uspješno oblači A listu poznatih žena iz svijeta poznatih i slavnih.

Dojaka je poznata po izazovnim krojevima koji naglašavaju žensko tijelo, a svoju provjerenu formulu slijedila je i pri kreiranju vjenčanih haljina.

'Smatram da vjenčanja predstavljaju nešto vrlo čisto. Ti trenuci su proslava ljubavi koja je najčišća emocija koju osoba može osjetiti prema drugoj osobi. Stoga smatram da vjenčanica zaslužuje finoću, a time i senzualnost', otkrila je dizajnerica.

Poštujući tradiciju kreatorica je zadržala bijelu boju, no 'ubacila' je i romantične ružičaste vjenčanice za one mladenke kojima bijela boja nije opcija. Odlučila je inače pristojne i čedne haljine zapapriti provokativnim segmentima: duboki dekoltei i visoki izrezi koji otkrivaju noge, prozirne tkanine i korzeti. Haljinama i korzetima dizajnerica je pridružila i veo, neizostavan dodatak bajkovitih vjenčanih izdanja.

Kao omiljeni dio kolekcije dizajnerica je istaknula korzet dubokog izreza sa šljokicama, a preporuča ga za ležernije vjenčanje ili za after party.

'Vjenčanje ovisi o paru i njihovim željama. Ne bi se trebalo raditi o tome što drugi ljudi očekuju, a ako mladenka pronađe nešto po svom ukusu, rekla bih joj da to učini. Prihvatite svoj ukus, svoju figuru i zabavite se!', poručila je dizajnerica budućim mladenkama.

  • +9
Nensi Dojaka revija u Londonu Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia