MAGNET ZA POGLEDE

Kraljica Letizia u crnoj koži i zakovicama izgleda nestvarno dobro

01.03.2019 u 14:04

Bionic
Reading

Nije nikakva tajna da je kraljevska moda s godinama postala znatno opuštenija, a osim Kate Middleton i Meghan Markle, koje navedeno potvrđuju gotovo svakim javnim pojavljivanjem, najjsjajniji primjer je španjolska kraljica Letizia koja se ne libi prošetati u koži od glave do pete

Bilo da je riječ o odabiru cjenovno pristupačnih komada ili odabiru manje formalnih silueta, dame poput španjolske kraljice Letizije dokazuju da kraljevska moda može biti itekako opuštena i zabavna.

U društvu supruga kralja Felipea VI., njezino veličanstvo uspjelo je u potpunosti modno izdominirati na svečanom otvaranju sajma suvremene umjetnosti ARCO u Madridu.

Za navedenu prigodu španjolska kraljica Letizia odstupila je od svoje uglađene, polirane estetike serviravši dosad najdramatičnije izdanje zahvaljujući odabiru crne kožne haljine.

  • +12
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Spomenuta kreacija s pravom dozom seksepila ističe se debelim pojasom oko struka, kimono rukavima i dužinom do koljena, a nju potpisuje sestrinski brend švedskog H&M-a, & Other Stories, te se u prodaji nalazi po cijeni nešto manjoj od 3 tisuće kuna.

Odvažno formalno izdanje, lijepa španjolska kraljica stilizirala je Pradinim salonkama neutralne bež boje, i crnom torbicom s nitnama koju potpisuje sestrinski brend španjolske Zare, Uterque.

Više od izdanja u dramatičnoj kožnoj haljini, Letizia je plijenila poglede i zanimljivom mladenačkom frizurom konjskog repa s naglašenim prednjim pramenovima i detaljem crne vrpce svezane u mašnu.

Novim i pomaloneočekivanim odabirom, španjolska kraljica potvrdila je da se kraljevski stil doista razvija, a kolika je obožavateljica kožnih odjevnih komada do sada je nebrojeno puta imala priliku dokazati.

  • +7
Kraljica Letizia u kožnim hlačama Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia
  • +7
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia