oduzimala dah

Jordanska kraljica stajlingom pomela konkurenciju na crvenom tepihu

22.05.2017 u 17:22

Bionic
Reading

Kraljica Rania od Jordana poznata je po svom nepogrešivom modnom ukusu koji ju je s godinama doveo na listu najbolje odjevenih žena s kraljevskih dvora. Na filmskom festivalu u Cannesu jordanska ljepotica potvrdila je da je još uvijek na vrhu liste te da ne namjerava tako skoro s nje, zablistavši u elegantnoj bijeloj haljini koja je svima zapela za oko

Jordanska kraljica Rania Al Abdullah na sinoćnjoj je humanitarnoj večeri Fashion for Relief primila nagradu za svoj humanitarni rad s djecom. Kraljica je na crveni tepih u Cannesu pristigla s još 500 uzvanika, među kojima je bila i 'crna pantera' Naomi Campbell.

Bivši top model i jordanska kraljica pozirale su rame uz rame fotografima, a lijepa Rania zasjala je u stajlingu dostojnom moćne žene kakva i jest. Za razliku od raskošnih, nakićenih haljina kakve obično viđamo na crvenom tepihu, kraljica se odlučila za vječnu bijelu.

Jedna od najljepših Jordanki, 46-godišnja kraljica Rania s godinama je izgradila prepoznatljiv stil odijevanja koji gotovo uvijek uključuje elegantne haljine i remen kojim dodatno naglasi struk, pa tako ništa drugačije nije bilo ni ovog puta.

Elegantna bijela haljina na kopčanje s mrežastom podstavom i bijelim remenom dio je Givenchyjeve jesenske kolekcije za 2016. godinu. Jednostavan a sofisticiran stajling kraljica Rania je upotpunila svjetlucavom clutch torbicom Sarah Beydoun i bijelim špic salonkama.

  • +4
Kraljica Rania zablistala u Cannesu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Otkada se s 22 godine udala za kralja Abdullaha II, Rania je svoj istančan modni ukus dovela do savršenstva, uvijek je dotjerana od glave do pete i gotovo nikad ne griješi.

Istina je da financijska potkovanost pomaže kada je riječ o održavanju reprezentativnog izgleda u javnosti, no i mnogo bogatijim damama novac nije uspio kupiti stil, a Rania ga ima na pretek. Upravo zbog svog nepogrešivog stila kraljica slovi kao jedna od najbolje odjevenih žena s kraljevskih dvora.