ZAIGRANA KRALJICA

Na politički skup stigla u običnom odijelu, ali kad se okrenula...

07.11.2016 u 19:34

Kraljica Rania

Izvor: Reuters / Autor: Reuters

Bionic
Reading

Za jedan od važnijih dana kao što je državno otvaranje parlamenta u Amanu jordanska kraljica Rania posebno se potrudila - odjenula je naizgled jednostavno odijelo koje to nikako nije

U povodu državnog otvaranja parlamenta u Amanu lijepa 46-godišnja kraljica odabrala je crno baršunasto odijelo sačinjeno od strukiranog sakoa i suknje olovka-kroja. Ovu elegantnu kreaciju potpisuje britanski dizajner sicilijanskog podrijetla Antonio Berardi, no ono krije sasvim neočekivan detalj.

Naizgled jednostavno odijelo tako je sa stražnje strane ukrašeno vezicama duž sakoa i suknje, čime je cjelokupna kombinacija poprimila zavidnu dozu seksipila.

Odijelo od trendovskog baršuna kraljica Rania upotpunila je kremastom košuljom s bogatim detaljima od čipke i lagano valovitom frizurom. Osim po zadivljujućoj ljepoti, poznata je i po istančanu modnom ukusu, a ovaj se put posebno potrudila u kreiranju jedinstvenog i modno pomaknutog izdanja za jedno državno događanje.

Odabirom Berardijeva odijela, predstavljenog u aktualnoj kolekciji, vješto je naglasila liniju, a kombinaciju zaokružila lakiranim cipelama u špic i pismo-torbom identične nijanse.

Na otvaranje 1. sjednice 18. saziva sabora u Amanu došla u društvu supruga, kralja Abdullaha II. koji je tom prigodom održao svečan uvodni govor.