OMILJENI DODATAK

U ovome je tajna dobitnih stajlinga najljepše kraljice

27.11.2016 u 13:00

  • +11

Kraljica Rania

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Otmjena kraljica od Jordana slovi za jednu od najbolje odjevenih dama među aristokratkinjama, a modni znalci primijetili su da svoje stajlinge često upotpunjava remenjem ili zanimljivim pojasevima

Bilo da nosi romantičnu Valentino haljinu za čijim kreacijama uzdišu žene diljem svijeta ili samouvjereno nosi otkačene kožne gležnjače uz lepršavu haljinu s upečatljivim remenom, stil odijevanja kraljice Ranije uvijek je jednako impresivan. Otkako se sa samo 22 godine udala za sadašnjeg kralja Abdulaha II, Rania je izgradila besprijekoran stil odijevanja pa čak i kada nosi traperice, izgleda elegantno i kraljevski.


Uz brendirane krpice i skupocjene torbe, čija je velika obožavateljica, jedan od trikova zaslužnih za lijepe stajlinge jesu razni pojasevi i remenje. Upravo je tako u outfitu s trapericama obogatila košulju remenom pa naglasila zavidno vitku liniju, budući da je rodila troje djece.

Uz casual stajlinge, Rania remenjem i pojasevima rado stilizira i nešto glamuroznije outfite pa tada izgleda baš poput kakve kraljice s filmskog platna i ne čudi da je oduvijek glavna modna konkurencija poznatim damama poput Michelle Obame ili Kate Middleton.


Tijekom službenog posjeti SAD-u Rania je sve oduševila svojim modnim odabirima i u jednu ruku nadmašila uvijek lijepo dotjeranu Michelle Obamu, a tek ćemo vidjeti kako će izgledati njezin susret s Melanijom Trump.