DOMAĆE LJEPOTICE

Jesu li ovo najsočnije fotografije Tanje, Fani i Nives?

20.11.2012 u 12:10

Bionic
Reading

Što je zajedničko Tanji Dragović, Fani Stipković, Nives Celzijus i Žanamari? Sudeći prema seksi fotografijama koje objavljuju na društvenim mrežama, djevojke itekako vole biti u centru pažnje

Objavljivanje vlastitih fotografija na društvenim mrežama nije ništa novo, no neke naše slavne face, u želji za sto ljepšom prezentacijom, imaju potrebu objavljivati slike vrlo zanimljivog i seksi sadržaja.

Među njima je Nives Celzijus koja redovito u prvi plan stavlja svoje bujno poprsje, što ni njezinu suprugu Dini Drpiću, kako je rekla, nije drago.

Vjerojatno ni Tanji Dragović nije bilo lako nakon što su sve medije preplavile razuzdane

fotografije s Fani Stipković i Sanjom Duggan ovoga ljeta u Dubrovniku. Ipak, Tanja je u objavljivanju fotki skromnija od Fani koja objavljuje pozamašne količine sadržaja.

Bilo da je u ulozi Playboyeve zečice, na tulumu, u teretani, u svim slučajevima je u seksi izdanjima, za što se voditeljica specijalizirala na Twitteru.

Blagodati društvene mreže ne izbjegava ni Žanamari Lalić koja je krenula stopama mnogih celebova, pa osim pokazivanja bujnog poprsja, zgodna pjevačica ne libi se skinuti u seksi donje rublje koje bi malo koga ostavilo ravnodušnim.

Stanija i Soraja više nas ničim ne mogu iznenaditi, a najmanje eksplicitnim pozama na fotografijama, koje su starletama postale 'must have' na drušvenim mrežama.