MODNI REZIME

Jesu li ovo najljepše haljine iz Cannesa?

28.05.2012 u 13:55

Bionic
Reading

Tko se od glumica modno proslavio, proslavio se, jer glamurozni kanski filmski festival završio je u nedjelju. Moda je dakako bila u fokusu, valjalo se pokazati u dizajnerskim kreacijama od kojih boli glava. U pozitivnom smislu, dakako, no bilo je svega…

Teško je napraviti rezime najboljih kanskih izdanja, o ukusima se ne raspravlja, no neke su damice za sobom ipak okretale više glava i zaradile veću pozornost.

Kao najbolja krasotica u bijelom mnogima je za oko zapela Eva Longoria u haljini Emilio Pucci. Vrištala je glamurom iz davnih '20-ih, a opet je bila onako moderno seksi zbog dekoltea.

Kad je visoka moda u pitanju, jedan od najglamuroznijih izgleda je isfurala Eva Herigova u kreaciji Dolce & Gabbana. Čipka i kristalići na njezinoj haljini morali su biti primijećeni. Njezina ogrlica inspirirana je klasikom Marilyn Monroe.

Ponajbolja u plavom bila je Reese Witherspoon u jednostavnoj Versaceovoj haljini ukrašenoj svjetlucavim kamenčićima u haljini u kojoj je pokazala trudnički trbuščić.

Od brojnih haljina sa šlepom, doista u trendu ove godine, bila je ona Cheryl Cole s potpisom Stéphane Rolland. Cheryl je oduzela dah u tom crvenom perju, što je bilo vrlo smjelo pojavljivanje…

Jedan od smjelijih proreza bio je onaj Freide Pinto s potpisom Ateliera Versace, a smjela je u prozirnom bila i Heidi Klum. I Kelly Brook bila je zanosna u više izdanja.

Najbolji kompletni look po mnogima je isfurala je Barbara Palvin u Valentino Couture, konzervativnoj haljini uz tijelo, elegantnoj, a seksi. Idelano.

Oči su posljednjih dana bile uprte i u Kristen Stewart u crvenom, s potpisom Balenciaga, ali i Kirsten Dunst u dvije kreacije: bijeloj Dolce & Gabbana i Christian Dior u boji fuksije.