ISKRENA PRIZNANJA

Jesu li ovo najčudnija i najopasnija mjesta za seks?

26.06.2012 u 10:05

Bionic
Reading

Mnogi maštaju o strastvenom seksu na kakvom neobičnom i pomalo opasnom mjestu, no mnogi isto tako odustaju od akcije bojeći se da će biti uhvaćeni ili da će ta seksi pustolovina neslavno završiti

Iako je puno veći broj onih koji maštaju o seksu na neobičnim i uzbudljivim mjestima od onih koji se za to stvarno odluče, nedavno istraživanje donijelo je sasvim neobične i vrlo zanimljive rezultate. Naime, u istraživanju koje je proveo Astroglige stranice YourTango ispitanicima je postavljeno pitanje 'Koje je najneobičnije mjesto na kojemu ste vodili ljubav?', a odgovori bi vas mogli iznenaditi ili pak dati koju korisnu i sasvim upotrebljivu ideju.

Parkiralište
Automobili su oduvijek bili jedno od omiljenih mjesta za seks na brzaka, posebice zbog toga što nude uživanje u strasti na otvorenom, no ipak u zaštićenom prostoru. Ako to još niste isprobali ili pak osjećate nostalgiju za prošlim godinama, nemate razloga oklijevati.

Garderoba
Istraživanje je donijelo sasvim neobičan rezultat. Naime, iako se moglo pretpostaviti da je spontani seks u garderobi jedna od muških maštarija, istraživanje je pokazalo da je upravo to mjesto jedno od najčešćih koja su navodili ispitanici.

Javni zahod
Javni zahodi možda nisu najidealnije mjesto za razbuktavanje strasti, no znatno su popularniji no što mislite.

Bolnica
Šokantno, no mnogi sudionici istraživanja priznali su da su okusili seks u bolničkim zahodima te u bolničkim sobama.

Neke seksi maštarije ne moraju ostati samo maštarije
Brod ili čamac
Pučina mora može biti poprilično 'opasno' mjesto za seks. Oko vas nema ljudi te je vrlo mali rizik da budete uhvaćeni, no ipak postoji. Osim toga, seks pokraj vode može biti poprilično erotičan.

Ispred velikog prozora
Jeste li ekshibicionist? Ako naginjete ekshibicionizmu, ova ideja bi vam se mogla svidjeti jer pruža uzbuđenje seksa na javnom mjestu, a ipak i određenu dozu privatnosti. No prozor mora biti jako dobro zatvoren.

Na poslu
Svako ima barem jednu seksualnu fantaziju, ali manji je broj onih koji se usude provesti ih u djelo. No rezultati istraživanja doista su zapanjujući - velik je broj onih koji su se odvažili i okusili seks na poslu. Zahodi, uredi i konferencijske sale samo su neka od mjesta kojima brojni ispitanici nisu mogli odoljeti.

Kino
Kino je oduvijek popularno u tinejdžerskim godinama, a čini se da mu ne mogu odoljeti ni odrasli.

Vjenčanje
Čini se da brojni ne mogu odoljeti strasti na vjenčanju, a upravo je to otkrio zavidan broj sudionika istraživanja.

Balkon
Balkon apartmana ili broda za vrijeme godišnjeg odmora mnogima se učinio kao odlično mjesto za seks. Osim uzbuđenja zbog pomisli da će ih susjedi uloviti, treba biti poprilično oprezan i ne naginjati se previše.

Ispod kreveta
Možda najuvrnutije mjesto na ovoj listi. Nije poznato zašto bi netko htio i kako je došao na ideju za seks ispod kreveta, no ukoliko vam se sviđa, ništa vas ne sprečava da ga i sami iskušate.

Krov
Krovna terasa ili ravni krov stambene zgrade mogu biti odlično mjesto za uživanje u strasti. Upravo privatnost, uzbuđenje i doza romantike koju nudi seks na krovu mnogima su se činili dovoljnim da se prepuste. Za još više romantike ponesite košaru za piknik i dekicu.

Na snijegu
Ovo je jedan od načina da pobijedite hladnoću, a izlet na snijegu može završiti puno uzbudljivije od očekivanog.

Zvonik
Čini se da je brojne ispitanike penjanje na vrh zvonika inspiriralo za vruće igrice. Osim što je jedno od najčudnijih mjesta za seks, zvonik pruža dozu romantike zbog pogleda.