SVE ZA LJEPOTU

Jeste li čuli za naljepnice za obrve? Ovaj novi beauty trik je hit na TikToku

04.02.2021 u 14:11

Bionic
Reading

Obrve su ukras na svakom licu, a nazad nekoliko sezona naglasak je na gustim i naglašenim obrvama koje pouzdano skidaju godine

I dok su nekad u 90-ima tanke obrve bile must have, danas pak svi priželjkuju guste i izražajne obrve kakve npr. imaju Lily Collins, Dua Lipa, Cara Delevingne ili sestre iz klana Kardashian-Jenner.

Naravno, nisu svi te sreće da se mogu pohvaliti prirodno gustim obrvama no zato je na tržištu bogata ponuda kozmetičkih preparata poput sjenila, gelova, olovki...

Obrve mijenjaju izraz lica te ga mogu uljepšati, ali i prouzročiti kontraefekt ako nisu dobro oblikovane i istaknute.

Stoga ne čudi kako se svako malo pojavi se neki novi beauty trend za uljepšavanje obrva.

Nakon što su svi poludjeli za japanskim iscrtavanjem obrva, na TikToku postoji nova opsesija beauty zaljubljenica, a riječ je o tzv. naljepnicama-tetovažama za obrve.

Iako to na prvi pogled zvuči bizarno, djevojke su na TikToku otkrile kako ovako 'podebljane' obrve mogu biti vrlo uvjerljive.

Kako to funkcionira?

Riječ je o vrlo sličnoj metodi kao kod npr. privremenih tetovaža koje se slično nanose.

Na Amazonu su veliki hit ovakve 'privremene' obrve, a dolaze u najrazličitijim oblicima i idealne su za popunjavanje malih praznina na obrvama te mogu potrajati nekoliko dana.

Prije nego što započnete, najbolje je malo oblikovati svoje prirodne obrve i očistiti područje oko njih kako biste uklonili mrtvu kožu. Zatim pritisnite naljepnicu i navlažite je mokrom spužvom ili krpom. Sada pričekajte dvadesetak sekundi, odlijepite papir i pustite da se tetovaže obrva osuše. Ono što se s ovim tetovažama-naljepnicama nikako ne može izbjeći je lagani sjaj pa zato upotrijebite malo pudera kako biste ga matirali.