MINI OBAME

Preslatke zvijezde: Mališani kopirali inauguracijsko izdanje Michelle i Baracka Obame pa postali viralni hit

04.02.2021 u 11:25

Bionic
Reading

Da su izdanja zvjezdanih uzvanika na svečanoj inauguraciji u Washingtonu ostavila neizbrisiv trag u javnosti već je dobro poznata činjenica. Bernie Sanders postao je meme zvijezda, pokćerka Kamale Harris nakon inauguracije potpisala je unosan modni ugovor, a bivši predsjednički par Obama dobio je najslađe moguće priznanje za svoje modne odabire u Washingtonu

Dana 20. siječnja dogodila se svečana inauguracija novog američkog predjednika Joea Bidena i potpredsjednice Kamale Harris u Washingtonu. Među brojnim zvjezdanim uzvanicima ovog velikog povijesnog događanja pronašao se i bivši predsjednički par Michelle i Barack Obama.

Na glasu kao jedna od najbolje odjevnih američkih prvih dama u povijesti, Michelle Obama na svečanu inuguraciju pristigla je u bordo kombinaciji za koju je zaslužan afroamerički dizajner Sergio Hudson, dok je njezin suprug odabrao tamno plavo odijelo u kombinaciji s klasičnim kaputom.

  • +3
Michelle i Barack Obama Izvor: Profimedia / Autor: ANDREW CABALLERO-REYNOLDS / AFP / Profimedia

Njihova izdanja sada su odlučili rekreirati dječak i djevojčica imena Zayden i Ryleigh, a trud njihovih roditelja prepoznala je i bivša prva dama Amerike.

Na svom Instagram profilu, kojeg prati više od 41 milijun obožavatelja, 57- godišnja Michelle Obama podijelila je fotografije mališana, pritom ne krijući oduševljenje vjernom kopijom svog i Barackovog inauguracijskog izdanja.

Nakon objave fotografije na svom Instagram profilu, iste su zaradile u više od 4 milijuna lajkova i pregršt razdraganih komentara javnosti.

Mini Obame, kako ih od milje zovu, postale su zvijezde preko noći, a imaju i vlastiti Instagram profil koji svakim danom bilježi sve veći broj pratitelja.