MODNI FAVORITI

Jesenski high street komadi koje ćete poželjeti uvrstiti u svoj ormar

21.11.2020 u 07:47

Bionic
Reading

Na police trgovina pristigle su jesenske kolekcije koje nas mame sa svih strana, a i činjenica da smo zagazili u listopad dodatan je poticaj da zavirimo u trgovine i otkrijemo ponudu high street brendova. Upecali smo pregršt modnih favorita s potpisom omiljenih high street brendova koje vrijedi pospremiti u ormar već sad

Ove jeseni uistinu će biti za svakoga ponešto. Osim vječne crne boje i kariranog uzorka, modni stručnjaci najavili su opću pomamu za resicama i pletivom, što se da primijetiti i po aktualnoj ponudi high street brendova. Dugi kaputi od kože i vinila također se vraćaju ove sezone u modu, a možda najveće iznenađenje su gumene čizme i glamurozne rukavice poput onih koje se nose u kazalište.

Dramatični rukavi još uvijek suvereno vladaju modnom scenom, a neće nas napustiti ni u nadolazećim mjesecima. Ako želite kupiti komad odjeće koji će vam se isplatiti s godinama, investirajte u sako s dodatkom remena u struku jer ovo je trend koji će biti must have sezone, a parirat će mu i sako od kože i njenih imitacija.

Koža je općenito ove sezone veliki modni hit pa se nismo iznenadili činjenicom da su odjevni komadi od nje doslovno preplavili police trgovina. Također, ako volite klasične komade odjeće, sigurno nećete pogriješiti investirate li u neutralnu bodycon haljinu od pletiva jer slovi za najpopularniji model sezone jesen/zima 2020.

Mango

Whistles

H&M

M&S

Arket

& Other Stories

Topshop

Kin

Dune

Dorothy Perkins

Zara

Gap

French Connection