KOMBINACIJA BEZ GREŠKE

Jesenska boja od koje mnogi zaziru kao stvorena je za nizozemsku kraljicu

02.11.2023 u 11:34

  • +6

Kraljica Maxima

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Kraljica Maxima po mnogima je jedna od najbolje odjevenih dama s europskih kraljevskih dvora, a njezin stil definitivno se nikako ne može opisati kao dosadan

Supruga nizozemskog kralja Willem-Alexandera, s kojim ima tri kćeri, dobro je poznata po svojoj ljubavi prema odvažnim krojevima, hrabrim dezenima, živim bojama...

Sve to kraljica rođena u Argentini itekako zna kombinirati, a pokazala je da se njezinom modnom stilu nema što prigovoriti i prilikom predstavljanja nagrade Prix de Rome Visual Arts 2023. u muzeju Stedelijk u Amsterdamu.

u stilu plašta

Savršen komad za prijelazno razdoblje: Neobičan kaput kraljice Maxime osvaja na prvu

Pogledaj galeriju

Plavokosa Maxima u genijalnom je outftitu, damski odmjerenom, no s dobro osmišljenim odmakom, pobrala samo komplimente.

Boja burgundca, koju mnogi nepravedno izbjegavaju, sofisticirana je nijansa tamnocrvene koja svakom stajlingu daje dašak glamura, a nizozemska kraljica sjajno ju je ukomponirala u svoj look.

Izgledala je sjajno u efektnoj haljini (Natan Couture), koju je nosila i u prijašnjim prigodama, a spojila ju je s detaljima u boji burgundca - pismo-torbicom s potpisom brenda Sophie Habsburg i stiletticama Gianvita Rossija, također u istoj nijansi te načinjenima od brušene kože.

Zanimljiva francuska kapa i upečatljiv nakit odlično su se uklopili u ovaj stajling 54-godišnje kraljice.