ZVIJEZDA 'emily U PARIZU'

Oličenje elegancije u hit boji sezone: Ova chic Francuskinja nikoga ne ostavlja ravnodušnim

02.11.2023 u 10:19

Bionic
Reading

Jednom od glavnih zvijezdi novog izdanja Međunarodnog filmskog festivala u Rimu postala je 60- godišnja Francuskinja, najpoznatija po ulozi u Netflixovoj hit seriji 'Emily u Parizu'

Proteklog vikenda 18. izdanje filmskog festivala u Rimu svečano je zatvoreno tradicionalnom dodjelom nagrada, koju, kao i brojne festivalske premijere filmova, nije propustila Philippine Leroy-Beaulieu u ulozi predsjednice festivalskog žirija.

Poput marketinške guruice Sylvie Grateau, koju sjajno portretira u Netflixovoj hit seriji, ova 60-godišnja glumica posjeduje istančan ukus kada je o modi riječ, o čemu dovoljno svjedoče njezina mnogobrojna izdanja posljednjih tjedana.

Festivalski niz u znaku elegantnih haljina koje laskaju figuri zatvorila je pojavom u najpopularnijoj boji sezone, istaknutoj na još jednom laskavom modelu.

  • +3
Philippine Leroy-Beaulieu Izvor: Profimedia / Autor: Mario Cartelli / Zuma Press / Profimedia

Odlazak iz Rima sa stilom osigurala je skulpturalnom haljinom talijanskog kralja elegancije Giorgia Armanija, kako je imala priliku otkriti na svom Instagramu.

Riječ je o kreaciji iz Armanijeve linije Privé, predstavljene u sklopu kolekcije za sezonu proljeće/ljeto 2011. godine, a njezinim nošenjem pridružila se vojsci poznatih dama koje posljednjih mjeseci za hod crvenim tepihom, ali i u brojnim drugim prilikama, odabiru vintage kreacije s dizajnerskim potpisom.

U stvaranju još jednog besprijekornog looka na crvenom tepihu 60-godišnjoj Francuskinji pomogao je glam tim predvođen stilistom Clementom Lomellinijem.