SMEĐA RASKOŠ

Sve je bacila u drugi plan: Kylie Jenner plijenila seksepilom na dodjeli nagrada

02.11.2023 u 08:52

Bionic
Reading

Nedugo nakon predstavljanja svog novog poslovnog pothvata, modnog brenda Khy, američka beauty mogulica i reality zvijezda za isti je nagrađena u New Yorku

Novo izdanje nagrada Innovator Awards magazina Wall Street Journal održano je u New Yorku, a jednom od glavnih zvijezdi dodjele postala je 26- godišnja Kylie Jenner.

Beauty mogulica i članica jedne od najpoznatijih reality obitelji na svijetu na sinoćnjoj dodjeli osvojila je nagradu za modni brend Khy, čija je prva kolekcija u znaku umjetne kože upravo lansirana u prodaju.

Priznanje za brend koji se tek treba dokazati na modnoj sceni 26- godišnja crnka primila je u prilagođenom kompletu s potpisom brenda Salvatore Ferragamo.

Riječ je o kombinaciji sjajnog korzeta sa efektnim detaljem proreza na boku i smeđe suknje maxi kroja koju je nosila uz raspuštenu, blago valovitu kosu i par zlatnih naušnica.

  • +2
Kylie Jenner Izvor: Profimedia / Autor: Erik Pendzich / Shutterstock Editorial / Profimedia

Na spomenutoj dodjeli, u crnom odjelu talijanskog dvojca Dolce & Gabbana, pojavio se i glumac Timothée Chalamet kojeg se posljednjih mjeseci ljubavno povezuje s Jenner.

Ipak, holivudska zvijezda na crnom tepihu dodjele pozirala s redateljem Martinom Scorsesejem u čijoj reklami za Chanel snimljenoj na ulicama New Yorka nastupa upravo on.