TAYLOR MOMSEN

Jenny iz 'Tračerice' nabacila striptiz look

27.07.2010 u 11:00

Bionic
Reading

Taylor Momsen, iako joj je tek 17, dobro zna kako privući pažnju svojim odjevnim kombinacijama i izjavama. U posljednje vrijeme obožava nositi što manje odjeće i haltere

Mlada glumica i pjevačica nastavlja šokirati svojim razgolićenim odjevnim kreacijama, pa se tako na nedavnom nastupu na Floridi sa svojim bendom The Pretty Reckless pojavila samo u razderanoj majici ispod koje je provirivao crni čipkasti grudnjak te crnim halterima.

Ovu provokativnu kreaciju, maloljetna Taylor upotpunila je i prozirnim cipelama kakve nose striptizete na kojima je pisalo 'tips' (u prijevodu: napojnice), a koje su sadržavale pozamašnu svotu novca.

Taylor Momsen
nedavno se okomila na Miley Cyrus, a čini se da se još može štošta očekivati od ove mlađahne zvjezdice koju je Courtney Love, udovica Kurta Cobaina, optužila za krađu imidža.

Plavokosa zvijezda serije 'Tračerica' je izjavila i da gaji veliku strast prema noževima i da je dosad stvorila pozamašnu kolekciju, a najviše voli mali crni nož koji uvijek nosi sa sobom.

Izabrana je i za novo lice parfema Johna Galliana, kao i za zaštitno lice kolekcije Material girl pop kraljice Madonne i njezine kćeri Lourdes