ZNA KAKO PRIVUĆI PAŽNJU

Jennifer Lopez u vrtoglavim potpeticama i s najskupljom torbom u ruci bilo je nemoguće ne zamijetiti

09.02.2021 u 09:40

Bionic
Reading

U nedjelju je održano finale Super Bowla, a Jennifer Lopez se nakon godinu dana vratila na 'mjesto zločina'. Nakon što je prije godinu dana u duetu sa Shakirom priredila glazbeni spektakl, ove godine natjecanje je pratila s tribina. Ona i zaručnik Alex Rodriguez stigli su u Tampu kako bi s 25.000 gledatelja uživali u velikoj sportskoj završnici, a odmah su ih primijetili paparazzi i okupljeni građani

Pop divu Jennifer Lopez i bivšeg igrača bejzbola Alexa Rodrigueza bilo je nemoguće ne primijetiti dok su se približavali stadionu u Tampi, u kojoj je u nedjelju održano 55. izdanje Super Bowla, finala doigravanja američke profesionalne lige u američkom nogometu.

Slavna pjevačica je prošle godine ondje oduševljeno dočekana jer je bila dio showa koji preko malih ekrana prate milijuni gledatelja diljem svijeta, no ovog puta stigla je kao jedna od malog dijela gledatelja koji su dobili priliku pratiti natjecanje uživo s tribina.

  • +5
Jennifer Lopez i Alex Rodriguez Izvor: Profimedia / Autor: Maciel / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kao veliki zaljubljenici u sport, J.Lo i Rodriguez stigli su pred stadion modno usklađeni i spremni za veliki dvoboj. Dok se njen zaručnik odlučio za bijelu boju od glave do pete, pjevačica je bijele tajice i seksi crop topić s potpisom modne kuće Louis Vuitton uparila s dugim kaputom od tvida efektnog pepita uzorka, crnim gležnjačama Alaia s vrtoglavo visokom potpeticom i najskupljom torbom na svijetu - crnom birkinicom od krokodilske kože s potpisom modne kuće Hermes.

Lopez je strastvena kolekcionarka Hermesovih torbi, a njen omiljeni model je upravo kultna torba Birkin, čija se vrijednost, ovisno o vrsti kože, boji, veličini i detaljima, procjenjuje između 25 i 250 tisuća dolara. Ove skupocjene torbice smatraju se najboljom modnom investicijom jer njihova popularnost godinama ne jenjava.

Inače, kultna torba dizajnirana je 1984. za Jane Birkin nakon njezina slučajnog susreta u zrakoplovu s Jean-Louisom Dumasom, tadašnjim predsjednikom Hermesa. Nakon što su Jane, tada mladoj majci, iz torbice ispale stvari koje je nosila u njoj, on je komentirao da bi trebala nositi torbu s džepovima, a pjevačica mu je odgovorila da hoće čim Hermes počne izrađivati takve torbe. Ostalo je povijest.