USMJERILA PAŽNJU

Javnost ne oprašta lako: U trenutku toliko važnom za povijest, Jennifer Lopez jednim je detaljem ponovno stavila sebe u prvi plan

20.01.2021 u 19:01

Bionic
Reading

Latno diva Jennifer Lopez posljednjih mjeseci ne prestaje nizati uspjehe u svojoj bogatoj showbiz karijeri. Uz kolegicu Lady Gagu sada joj je pripala čast nastupiti na svečanoj inauguraciji američkoga predsjednika Joea Bidena i novoizabrane potpredsjednice Kamale Harris

Nakon što je Gaga maestralno izvela američku himnu, na pozornici ispred američkog Kapitola u Washintgonu pojavila se latino diva Jennifer Lopez.

Odjevena u bijeli Chanelov komplet i s blještavim nakitom u znaku skupocjenog zaručničkog prstena, na pozornici je izvela vlastitu medley verziju pjesama 'This Land Is Your Land' i 'America The Beautiful'.

Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: WIN MCNAMEE / Getty images / Profimedia

Tijekom izvedbe pjesama ubacila je i stih 'Let's Get Loud' iz istoimenog singla, a cjelokupnu izvedbu finiširala je na španjolskom rekavši: 'Jedna nacija, sa slobodom i pravdom za sve'.

Njezin potez, međutim, javnost na društvenim mrežama nije dočekala tako blagonaklono, zamjerivši joj usmjeravanje pažnje na sebe tijekom izvedbe kojom se prvenstveno trebao veličati novi američki predsjednik Joe Biden i potpredsjednica Kamala Harris.

Poput Gage, Lopez je javno podržavala predsjednika Joea Bidena tijekom njegove kampanje, a nastupom na svečanoj inauguraciji zaokružila je 2020. godinu u kojoj se činilo da se nalazi posvuda, počevši od nastupa na poluvremenu Super Bowla prošle veljače i završavajući velikim novogodišnjim nastupom na njujorškom Times Squareu.