THE WEEKND

Od njegovog se nastupa na poluvremenu Super Bowla očekivalo puno, no na kraju je uspio samo u jednom - postao je hit meme na Twitteru

08.02.2021 u 08:43

Bionic
Reading

Nakon što su prošle godine milijuni ljudi diljem svijeta svojim seksi nastupom 'zapalile' latino dive Shakira i Jennifer Lopez, ove je godine odlučeno da u poluvremenu popularnog Super Bowla nastupi The Weeknd. Njegov nastup i nije polučio toliko uspjeh, kritike su podijeljene, a meme koje su se proširile internetom, urnebesne su

Na prvi spomen Super Bowla mnogima je još uvijek prva asocijacija seksi nastup dviju latino diva, Jennifer Lopez i Shakire, kojega se još uvijek rado sjećamo.

Nastup u polufinalu, vjerojatno najvećeg sportskog događaja u Americi, stvar je prestiža i popularnosti, a ove je godine ta čast pripala vjerojatno najmisterioznijem glazbeniku - The Weekndu - nakon čijeg su performansa kritike bile podijeljene.

The Weeknd - Pepsi Super Bowl LV Halftime Show Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Tijekom 2020. godine, kada je pandemija koronavirusa zarobila svijet, The Weeknd je punio naslovnice tabloida - prvo se pojavio krvavog lica, potom ga je zamotao u zavoje, a onda je pokazao da se podvrgnuo plastičnoj operaciji lica i to sve zbog umjetnosti.

Kao vrhunac svega došao je ovaj nastup od kojeg se mnogo očekivalo, no, nije postignut uspjeh kao prošle godine, iako je The Weeknd u cijeli događaj uložio čak 7 milijuna dolara iz vlastitog budžeta.

Nasljednik Princea i Michaela Jacksona, kako ga mnogi nazivaju, pokazao je glasovne sposobnosti, no više se pisalo o neobičnim trenucima tijekom showa, zbog čega je postao hit na internetu, nakon što su isti preplavili razni meme-ovi, od kojih je Twitter gotovo 'eksplodirao'.

Scena u kojoj ne može pronaći izlaz iz labirinta i njegov izraz lica inspirirao je mnoge, a mi smo izdvojili neke od najzabavnijih twitova.

  • +3
The Weeknd Super Bowl Izvor: Profimedia / Autor: Sipa USA / ddp USA / Profimedia