NE ZNA ZA POGREŠKE

Jennifer Lopez naglasila obline u dva ženstvena stajlinga bez mane

29.11.2017 u 22:16

Bionic
Reading

Jennifer Lopez 'ulovljena' je na snimanju nove komedije 'Second Act' u New Yorku. Atraktivna pjevačica i glumica za potrebe snimanja je uskočila u dva stilski potpuno drugačija stajlinga, no obje kombinacije pristajale su joj savršeno, a u prvom planu bile su ljepotičine zanosne obline na koje je iznimno ponosna

Ako netko može iznijeti svoje obline na način da istovremeno izgledaju elegantno i privlačno, umjesto prenapadno ili vulgarno, onda je to Jennifer Lopez. Zanosna Latina može se pohvaliti raskošnim oblinama koje bi otopile i ledenjake, ali i prepoznatljivim modnim stilom koji je s godinama postao njezin zaštitni znak.

Uske haljine i suknje pencil kroja J.Lo s razlogom obožava nositi. Osim što naglašavaju njezinu figuru pješčanog sata, ostavljaju dojam ženstvenosti i poslovne elegancije. Jednu takvu kombinaciju nosila je nedavno u New Yorku gdje trenutno snima svoj novi film 'Second Act' redatelja Petera Segala.

  • +12
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

48-godišnja ljepotica za potrebe snimanja odjenula je elegantnu midi haljinu u boji devine dlake, baršunasti sako, zlatni remen koji je dodatno istaknuo njezin vitak struk, te bijele štikle i sivu poslovnu torbu, a stajling je začinila trendi ring naušnicama i visokom punđom koja se slaže s pomalo ozbiljnim odjevnim komadima.

U vrlo sličnim izdanjima J.Lo možemo vidjeti i u privatnom životu. Slavna ljepotica redovito nosi poslovne modele torbi, špic štikle i punđe, a ring naušnice gotovo da i ne skida.

  • +10
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iz poslovnog outfita, J.Lo se za potrebe naredne scene presvukla u nešto drugačiji outfit od onih kakve inače nosi u slobodno vrijeme. Ljepotica je ulicama New Yorka šetala u kratkoj colorblock haljini 'A' kroja koja je lijepoj pjevačici odlično pristajala. Iako je nismo navikli viđati u ovakvom izdanju, priznat ćete kako bi J.Lo mogla češće nositi haljine poput ove.

Ako izostavimo crnu kožnu jaknu, ljepotica je stajling nastavila slagati u vedrom tonu. Nježnoružičaste štikle i tirkizna torba odlično su se uklopili u ovaj razigrani mladenački outfit.