LOOK ZA PETICU

Jennifer Lopez izgleda senzacionalno u haljini za kojom žude modne ovisnice

28.06.2018 u 12:24

Bionic
Reading

Jennifer Lopez koja će u kolovozu napuniti 49 godina, ovih dana puni baterije u poznatom Hamptonsu u društvu dečka Alexa Rodrigueza i svojih blizanaca Maxa i Emme

'Jenny from the Block' ponovno je dokazala kako je itekako upućena u modne trendove. Slavna glazbenica, glumica i dizajnerica, prošetala je dnevnu kombinaciju u kojoj je malo koga ostavila ravnodušnim.

Jennifer koja je nakon razvoda od supruga Marca Anthonyja sreću pronašla s poznatim američkim sportašem Alexom Rodriguezom, nova ljubav itekako godi, jer izgleda bolje no ikada.

  • +7
Jennifer Lopez u haljini na preklop Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Haljine su ovosezonski ljetni hit pa ukoliko nemate ideju kako se odjenuti, možda vas inspirira sjajna dnevna kombinacija lijepe Jennifer Lopez.

  • +2
Jennifer Lopez s Valentino torbicom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bujna latina iskombinirala je seksi maksi haljinu s tankim naramenicama na preklop u bijeloj boji s diskretnim prugama brenda Reformation čije kreacije rado nose i it djevojke poput Sienne Miller, Karlie Kloss ili Emily Ratajkowski, sa špagericama na punu petu kakve su veliki hit ove godine.

  • +11
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Ovaj brend je poznat po svojim ženstvenim, lepršavim krojevima koji su kao stvoreni za zanosnu J.Lo koja na pragu pedesetih plijeni pozornost svojim mladolikim izgledom i senzacionalnom linijom.

Haljine su savršena ljetna odjeća jer u jednom potezu rješavaju pitanje outfita, a izgledaju fenomenalno i u kombinaciji s tenisicama, sandalama s remenčićima ili špagericama na punu petu...

Iako danas J. Lo izgleda fantastično i pršti samopouzdanjem, to nije uvijek bio slučaj.

'Bila sam plesačica, sportski tip, ali čak je moj tadašnji menadžer, s kojem više ne radim, govorio 'moraš izgubiti kilograme, moraš biti mršavija'. Ja sam odgovarala da ne moram i da ako izgubim na težini, to više neću biti ja', ispričala je Jennifer Lopez u jednom ranijem intervjuu.