VOLI SKUPOCJENE TORBICE

Nakon Hermes Kelly od 120 tisuća kuna, Jennifer Lopez 'prošetala' i personaliziranu Valentino torbicu

25.05.2018 u 18:33

Bionic
Reading

Omiljeni modni dodatak za latino divu definitivno su skupocjene dizajnerske torbice. Nakon što je snimljena u odlasku u teretanu s Hermes Kelly od 120 tisuća kuna, sada je odabrala dizajnersku torbicu cjenovno pristupačniju. Riječ je o Valentino Candystud personaliziranoj torbici od 18 tisuća kuna, za kojom luduju slavne dame

Nakon što je iznenadila sve, odabravši umjesto sportskog ruksaka, za odlazak u teretanu skupocjenu Hermes Kelly torbu od 120 tisuće kuna, latino diva ovoga je puta svijetu pokazala svoju personaliziranu torbicu, s potpisom poznatog dizajnera.

  • +2
Jennifer Lopez s Valentino torbicom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Riječ je o modelu slavnog Valentina, pod nazivom Candystud, koji u originalnom izdanju stiže s natpisom 'VLTN', dok za svoje slavne klijentice nude i mogućnost personaliziranja, a sve to za 'sitnih' 18 tisuća kuna. To su, osim Jennifer Lopez, iskoristile i glumice Jessica Alba i Reese Witherspoon.

Za vožnju srebrnim Rolls Royceom, 48-godišnja pjevačica i glumica odabrala je crni kombinezon s tankim naramenicama, zbog čega je crvena torbica s natpisom 'JLO' još više došla do izražaja. Da je torbica pun pogodak pokazala je i kći Jennifer Lopez, Emma, koja je za šetnju s majkom poželjela ju nositi u rukama.

Jennifer Lopez s Hermes Birkin torbom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia