JENNY FROM THE BLOCK

Jennifer Lopez i Ben Affleck reprizirali gotovo 20 godina staru scenu: U prvom planu je njen 'ponos'

27.07.2021 u 00:13

Bionic
Reading

Tijekom vikenda su Jennifer Lopez i Ben Affleck proslavili njen 52. rođendan na jahti u St. Tropezu, a tijekom tog putovanja zabilježen je i jedan zanimljiv detalj

Obožavateljima oštrog oka, i još oštrijeg pamćenja, nije promaklo primijetiti sličnost između jednog detalja sa svježeg putovanja i jedne kultne scene iz njenog spota za pjesmu 'Jenny from the Block' iz daleke 2002. godine

Na fotografiji s njihovog posljednjeg zajedničkog putovanja, J.Lo u kupaćem kostimu na palubi jahte sunča leđa, dok joj je Affleckova ruka oslonjena na daleko poznatiji dio tijela smješten također straga.

Prije 19 godina par je na jahti pozirao na gotovo identičan način za potrebe spota njene hit pjesme.

Izvor je nedavno za časopis People rekao kako par uživa u prekrasnom putovanju Mediteranom.

'Sinoć su u klubu proslavili njen rođendan. Izgledala je prekrasno i vrlo sretno', rekao je izvor i dodao kako je izgledalo da se osjećaju skroz ugodno dok su u separeu kluba pjevali 'Jenny from the Block'.

  • +6
Jennifer Lopez i Ben Affleck na Mediteranu Izvor: Profimedia / Autor: FJMG / Spread Pictures / Profimedia

Je li prije bila ruka na stražnjici ili pjesma u separeu, nije poznato, ali čini se da slavni par odlučno nastavlja tamo gdje su 2004. godine zbog prevelikog pritiska medija i javnosti stali.

Lopez i Affleck su svoju obnovljenu ljubav službeno potvrdili na Instagramu u subotu, kada je J.Lo podijelili fotografiju njihovog strastvenog poljupca.

Dan kasnije podigla je stvar na sljedeću razinu kad je Monakom, u kojem se na svojoj jahti u isto vrijeme sunčao njen bivši Alex Rodriguez, prošetala s prijateljima moseći ogrlicu s privjeskom 'Ben'.

Iako je njena prijateljica Leah Remini prije toga objavila njihovu fotografiju s rođendanske zabave, ovo je pvi put da su golupčići o svojoj obnovljenoj vezi 'progovorili' na svojim računima društvenih mreža.