SLUČAJNOST ILI...?

Jennifer Lopez i Ben Affleck prepustili su se strastvenim poljupcima na Francuskoj rivijeri, na koju je stigao i njezin bivši zaručnik

26.07.2021 u 10:16

Bionic
Reading

Ljubitelji tračeva ovih dana sa zanimanjem prate sve vijesti koje pristižu s juga Francuske, a kako i ne bi kada se upravo u luksuznom St. Tropezu na različitim jahtama nalaze bivši zaručnici Alex Rodriguez i Jennifer Lopez. Njihov istovremeni boravak ondje navodno nije slučajan, a izvori bliski donedavnom paru već su otkrili zanimljivosti medijima

Kolika je vjerojatnost da od cijelog svijeta i svih egzotičnih lokacija dvoje bivših zaručnika u isto vrijeme ljetuju na istom mjestu. Slučajnost ili namjera? Oni dobro upućeni u odnos u kojem su bili Jennifer Lopez i Alex Rodriguez tvrde da ovoga puta o slučajnosti nema ni govora.

Bivši zaručnici, koji su nakon četiri godine veze prekinuli u travnju, a nakon čega se latino diva vratila u zagrljaj bivšoj ljubavi, holivudskom glumcu Benu Afflecku, svoje rođendane slave odvojeno, no na istoj lokaciji - u francuskom St. Tropezu.

Upravo ondje Jennifer Lopez je 24. srpnja proslavila 52. rođendan, a sutra, 27. srpnja, Alex Rodriguez će napuniti 45 godina. Putovanje u St. Tropez i proslava rođendana zapravo su im bili zajednička ideja prije prekida.

'Prije negoli su prekinuli J.Lo i A-Rod planirali su zajedničko putovanje na Francusku rivijeru za njezin rođendan. Na kraju je on odlučio da neće promijeniti planove, već da će ipak otići ondje, a isto je odlučila i ona, samo što je s njom krenuo Ben. A to je razlog zašto se u ovom trenutku svi nalaze u Francuskoj', otkrio je izvor.

Lopez je proslavila 52. rođendan u subotu i seksi fotografijama koje je podijelila sa svojim obožavateljima na Instagramu, a i službenim strastvenim poljupcem potvrdila je ljubav s 48-godišnjim Benom Affleckom.

Alex Rodriguez u Saint-Tropezu Izvor: Profimedia / Autor: EliotPress / MEGA / The Mega Agency / Profimedia