SAM JU JE DIZAJNIRAO

Ogrlica koju je Jennifer Lopez nosila na rođendanskim fotografijama je Benov rođendanski poklon i puna je simbolike

28.07.2021 u 18:08

Bionic
Reading

Vrući poljubac Jennifer Lopez i Bena Afflecka s kojim su službeno potvrdili obnovljenu vezu na Instagramu nije jedini romantični dio te objave, jer se na vratu zvijezde blijeskao privjesak koji joj je za 52. rođendan poklonio Ben, a koji je pun romantične simbolike

Kako otkriva Beth Bugdaycay, osnivačica i kreativna direktorica brenda Foundrae, Lopez je nosila komad nakita iz personalizirane linije koju vole slavni, a koji je dizajnirao nitko drugi nego njezin bivši zaručnik i trenutni dečko Ben Affleck.

'Foundrae se vrti oko osnaživanja i samoizražavanja, a Jennifer to utjelovljuje', rekla je za časopis People Bugdaycay, ne skrivajući uzbuđenje zbog Jenniferinog nošenja njenog nakita.

  • +6
Jennifer Lopez i Ben Affleck na Mediteranu Izvor: Profimedia / Autor: FJMG / Spread Pictures / Profimedia

Bugdaycay je za E! otkrila da je Affleck razmišljao o nekoliko simbola, prije nego je odabrao nekolicinu poput cvjetova koji se hrane strašću i nastavljaju cvjetati, čak i u tami i unatoč nedaćama, ili trna koji simbolizira rizik koji preuzimamo za nešto što volimo, za život bez rezerve.

Pjevačica je svoju personaliziranu ogrlicu Foundrae nosila s drugim komadima zlatnog nakita preko crveno-zlatnog bikinija i kaftana u kojima je pozirala za rođendanske fotografije.