uz huljića

Jelena Rozga zabljesnula u jednostavnoj, a tako ženstvenoj kombinaciji

11.04.2023 u 22:25

Bionic
Reading

Na predstavljanju programa za 'Melodija Jadrana 2023' okupila su se velika imena hrvatske dalmatinske glazbe, a među njima i Jelena Rozga te Tonči Huljić. I dok se Huljić odlučio za jednu tipičnu 'huljićevsku' kombinaciju, Rozga je oduševila u ženstvenom izdanju

Trodnevna revija 'Melodije Jadrana' održat će se od 23. do 25. lipnja u Galeriji Meštrović, a obožavatelje hrvatske glazbene scene očekuje prava glazbena poslastica. U Splitu je predstavljen program manifestacije za 2023. godinu, što je okupilo mnoga velika imena hrvatske glazbe, posebice one dalmatinske.

Veliku noć nisu propustili ni Giuliano, Domenica ni Lorena, no sve oči bile su uprte u Jelenu Rozgu koja je stigla u jednostavnom izdanju koje je naglasilo njezinu ženstvenu i profinjenu prirodu.

U uskoj crnoj haljini do koljena izgledala je senzacionalno, a lijepa Splićanka kombinirala ju je uz crne lakirane cipele u špic i neizostavan chic bež baloner. Kosu je isfrizirala u lokne, a crveni ruž savršeno je zaokružio ovu damsku kombinaciju elegantne pjevačice.

Na predstavljanju programa pozirala je i s Tončijem Huljićem koji je bio odjeven u kombinaciju u tipičnom stilu koji njeguje već neko vrijeme, a rado je pozirala i s kolegicama Domenicom i Lorenom, čiju glazbu javno podržava i promovira.

  • +18
Predstavljanje programa 'Melodija Jadrana 2023' Izvor: Pixsell / Autor: Miroslav Lelas/PIXSELL