FASHION GURU

Rozga je fakat dobro izgledala, a moram pohvaliti i kolegice iz 'Zvijezde pjevaju', Jelenu i Uršulu - osvjetlale su nam obraz

  • 26.03.2023 u 16:53

  • Bionic
    Reading

    Dodjela Večernjakove ruže, događanje na kojem nije nedostajalo poznatih lica u sjajnim modnim izdanjima, privuklo je i pozornost modnog kritičara Fashion Gurua kojem se svidio glamurozni look omiljene Splićanke

    Dodjela nagrada Večernjakove ruže je uvijek društveni događaj koji naši poznati rado pohode, a i oni koji se samo žele naslikavati, a nikakve koristi od njih.

    Naravno, takvi me ne interesiraju, ali zato je naša Jelena bila glavna atrakcija.

    • +54
    Dodjela medijske nagrade Večernjakova ruža Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/Emica Elvedji/PIXSELL

    Dalmošica plave kose ne može proći nezamijećeno, tako je za ovu priliku odjenula kakvu drugu nego izazovno elegantnu haljinu, koja je otkrivala dobar dio leđa, a kosu je razbarušila s laganim valovima.

    • +2
    Jelena Rozga Izvor: Pixsell / Autor: JURICA GALOIC/PIXSELL

    Naša Jelka je dobro izgledala, ali nije ona jedina.

    Bilo je tu dobrih crvenih izdanja, pa neću pogriješiti ako pohvalim kolegice iz showa 'Zvijezde pjevaju', Jelenu Perčin i Uršulu Tolj, osvjetlale su nam obraz.

    A od već viđenih kreacija zapela mi je za oko Duda Cetinski, koja je nosila istu haljinu kakvu je nosila Nikolina Pišek par tjedana prije. Haljina je atraktivna i dobro radi figuru pa nije ni čudno da ju je odabrala i Duda. 

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.