FASHION GURU

Rozga je fakat dobro izgledala, a moram pohvaliti i kolegice iz 'Zvijezde pjevaju', Jelenu i Uršulu - osvjetlale su nam obraz

 • 26.03.2023 u 16:53

 • Bionic
  Reading

  Dodjela Večernjakove ruže, događanje na kojem nije nedostajalo poznatih lica u sjajnim modnim izdanjima, privuklo je i pozornost modnog kritičara Fashion Gurua kojem se svidio glamurozni look omiljene Splićanke

  Dodjela nagrada Večernjakove ruže je uvijek društveni događaj koji naši poznati rado pohode, a i oni koji se samo žele naslikavati, a nikakve koristi od njih.

  Naravno, takvi me ne interesiraju, ali zato je naša Jelena bila glavna atrakcija.

  • +54
  Dodjela medijske nagrade Večernjakova ruža Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/Emica Elvedji/PIXSELL

  Dalmošica plave kose ne može proći nezamijećeno, tako je za ovu priliku odjenula kakvu drugu nego izazovno elegantnu haljinu, koja je otkrivala dobar dio leđa, a kosu je razbarušila s laganim valovima.

  • +2
  Jelena Rozga Izvor: Pixsell / Autor: JURICA GALOIC/PIXSELL

  Naša Jelka je dobro izgledala, ali nije ona jedina.

  Bilo je tu dobrih crvenih izdanja, pa neću pogriješiti ako pohvalim kolegice iz showa 'Zvijezde pjevaju', Jelenu Perčin i Uršulu Tolj, osvjetlale su nam obraz.

  A od već viđenih kreacija zapela mi je za oko Duda Cetinski, koja je nosila istu haljinu kakvu je nosila Nikolina Pišek par tjedana prije. Haljina je atraktivna i dobro radi figuru pa nije ni čudno da ju je odabrala i Duda.