SVE JE U TJELOVJEŽBI

Jelena Rozga otkrila tajnu besprijekorne figure

31.01.2018 u 10:21

Bionic
Reading

Zgodna Jelena Rozga koja je zasigurno je jedna od najzgodnijih pjevačica na našoj sceni, po prvi put nam je otkrila tko stoji iza njene savršene linije

Za besprijekornu figuru lijepe Splićanke zaslužna je redovita tjelovježba. 

Zahvaljujući mladom treneru Anti Burazinu s kojim je Jelena počela aktivno vježbati, vježbanje joj je postalo sastavni dio života.

Trenerov pristup i način na koji uspijeva približiti tjelovježbu, pa Jelena ne propušta vježbanje.

  • +3
Jelena Rozga Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Ivana Janković

Omiljena pjevačica svoj trening započinje laganim zagrijavanjem na traci ili biciklu, nakon čega sijedi razgibavanje, te glavni dio treninga koji ovisi o tome koju mišićnu skupinu radi. Ante je za Jelenu iskombinirao bučice, girje i šipku ne bi li trening učinio raznovrsnijim, korisnijim, a i zabavnijim. Jelena trening završava vježbama za trbuh te istezanjem.

  • +8
Jelena Rozga u FW17 kampanji za Liu Jo Izvor: Promo fotografije / Autor: Ivan Pavliš

Jelenine omiljene vježbe su bugarski čučanj (bitan za vježbu snage donjeg dijela tijela), čučanj s loptom (jača noge, donji dio leđa, trbuh) i široki čučanj s bučicom (pogađa unutarnju stranu bedra i stražnjicu).

  • +13
Jelena Rozga Izvor: Pixsell / Autor: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Inače, zgodna pjevačica početkom je ove godine napunila baterije na putovanjima u Grčkoj i egzotičnom Dubaiju. Jelenu ove godine čeka i prvi nastup u dalekom Sydneyju zakazan za 17. ožujka koji njezini tamošnji obožavatelji nestrpljivo iščekuju.