ASHLEY GRAHAM

Zavodi u bikiniju: Raskošne obline plus size ljepotice nikoga ne ostavljaju ravnodušnim

30.01.2018 u 19:15

Bionic
Reading

I dok modnim pistama još uvijek vladaju mršavice, plus size model Ashley Graham odlučna je u tome da obline ponovno postanu 'in'. Za potrebe posla, slavna ljepotica skinula se u kupaći kostim koji je jedva obuzdao njezine raskošne obline

Ako Ashley Graham dosad nije bila vaš favorit, možda vam ovo promijeni mišljenje. Slavna plus size ljepotica, koju je Forbes uvrstio na svoju listu Top 10 najuspješnijih modela svijeta, za potrebe snimanja kolekcije kupaćih kostima skinula se u provokativan badić i pokazala svoje najjače adute.

Lijepa brineta, poznata po raskošnim oblinama, počastila je fanove na Instagramu s nekoliko sočnih fotografija koje su, sigurni smo, mnogima razvedrile dan. Na jednom od videa koje je objavila sa snimanja, Ashley pozira uz zid u jednodijelnom kupaćem kostimu s dubokim dekolteom, zavodeći kameru koja prati njezine bujne obline.

Friends: Don’t be extra ⚡️ Me: ...

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on

Puna samopouzdanja i dobro raspoložena plus size ljepotica nije odoljela, a da s obožavateljima ne podijeli i nekoliko fotografija sa snimanja na kojem joj se pridružila i kolegica Tabria Majors. Ako je suditi prema fotografijama na Ashleyinom Instagram profilu, ljepotice su se odlično provele.

  • +6
Ashley Graham Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

30-godišnja ljepotica redovito svoje obožavatelji počasti oskudnim fotografijama u bikiniju, pa je tako nedavno gotovo srušila Instagram, objavivši fotografiju na kojoj u tangicama jaše devu u Maroku.

🍑@talkwith_t 🍑

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on

Ashley je nedavno otkrila i kako je upravo ona novo zaštitno lice Revlonove kolekcije 'Live Boldly' (živi odvažno). Iz Revlona vjeruju kako je slavna plus size ljepotica prava osoba za njihov brend, obzirom da i sama potiče žene da prihvate i zavole svoje tijelo onakvo kakvo ono jest. 

  • +36
Sva lica Ashley Graham Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia