LEŽERNO IZDANJE

Jelena Rozga centrom Zagreba prošetala u hit čizmama s potpisom brenda tenisica koje obožavaju Hrvatice

07.02.2020 u 22:56

Bionic
Reading

Povodom Valentinova Jelena Rozga će nastupiti pred zadarskom publikom, a obzirom da smo već ušli u mjesec zaljubljenih, splitska pjevačica je odlučila hladne zimske dane začiniti dozom crvene i ružičaste. Slobodni petak uvečer pjevačica je iskoristila za šetnju centrom Zagreba, odjevena u ležeran stajling za čistu peticu

Jelena Rozga sa svojim obožavateljima na Instagramu redovito dijeli svoje stajlinge zbog kojih proteklih godina ne silazi sa lista najbolje odjevenih Hrvatica. Atraktivna Splićanka nedavno je podijelila i fotografiju snimljenu u samom centru Zagreba, na kojoj pozira u odličnom stajlingu, idealnom za šetnju gradom.

Omiljene sive traperice, za koje priznaje da su njen omiljeni komadu u ormaru, Jelena je uskladila s ružičastom dolčevitom preko koje je prebacila dugi crveni kaput, a sve je začinila crvenom torbom, pletenom bijelom Moncler kapom s krznenim cuflekom i hit kaubojskim čizmicama s izvezenim detaljem.

Kaubojke se unazad nekoliko sezona omiljeni izbor trendseterica i uvjerljivo jedan od glavnih favorita na modnoj sceni, a iako ih u svom ormaru ima nekoliko, Jelena je ovog puta za šetnju metropolom odabrala čizme s potpisom brenda Golden Goose.

Inače, talijanski brend popularan je po svojim high-end tenisicama koje su osvojile cijeli svijet, uključujući i Hrvatice svih dobnih skupina.

  • +28
Tenisice iz popularnih trgovina Izvor: Promo fotografije / Autor: promo