FASHION GURU

Kada vidim kako su odjevene Indira i Lejla, moram reći da je Jelena Rozga za sve njih ispala Jennifer Aniston

  • 28.01.2020 u 14:17

  • Bionic
    Reading

    Dodjela glazbenih nagrada MAC održana u Beogradu privukla je brojna poznata lica iz regije pa je crveni tepih bio prilično zanimljiv, a najviše zbog neuspjelih, kičastih kreacija

    Čudi me da naše braniteljske udruge nisu protestirale zato što su svi naši pjevači bili u Beogradu na dodjelama nekih muzičkih nagrada i družili se s Lepom Brenom i ostalim kolegama. Valjda zato više neće slušati nijednog našeg izvođača, nego će zbog protesta slušati samo cajke. Uostalom, kao i do sada.

    Prema toaletama koje su se prošetale po crvenom tepihu, teško mi je izdvojiti neke dobre, jer kao da je ove godine bila ideja napraviti još veću trash verziju MTV-jevih partyja.

    Nakon što su se sve naše potrebne i nepotrebne zvijezde prošetale beogradskom Štark arenom sa srpskim kolegama, vidio sam kod susjeda da su im i dalje najbitnije što kraće opravice i što veći silikoni. Mi ne kaskamo za njima, ali više volimo čipku i sve ono šljašteće.

    • +17
    Dodjela glazbenih nagrada Music Awards Ceremony 2020 u Štark Areni Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL

    Mislim da nas po odjeći susjedi i dalje šišaju, makar tamo ne znaju da je manje zapravo više. Zar oni stvarno nisu pogledali nijednu dodjelu nagrada u Americi, barem ih je od početka godine bilo kao u priči.

    Jennifer Aniston je razvalila u nekoliko tjedana svakim svojim pojavljivanjem, JLo da ne govorim… ne, naše tete se moraju šljaštiti, imati što više čipke, dapače mislim da se natječu u tome koja će je imati više.

    Kada vidim Indiru i Lejlu, shvatim da one valjda misle da je kreacija uspjela ako na sve to nabrojano nateftereče i volane.

    Samo ću reći da je Rozga za njih ispala Jennifer Aniston.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.