PETICA IZ STILA

Svi su gledali u nju: Jelena Rozga stajling upotpunila skupocjenim modnim dodacima koje mnoge priželjkuju

30.01.2020 u 14:02

Bionic
Reading

Sinoć je u City Plaza centru održan 4. Dan najbolje Domaće glazbe koji je okupio brojne estradne zvijezde. Iako nije osvojila nagradu Narodnog radija za pjesmu godine, Jelena Rozga bila je zvijezda večeri, i to zahvaljujući stajlingu koji je odabrala za dodjelu nagrada

Zajedno s Ninom Badrić, Jelena Rozga je na pozornici otpjevala pjesmu i pritom zablistala u osvježavajućem stajlingu s potpisom hrvatskog brenda A'marie, dizajnerice Anamarije Brkić, a riječ je o bijelom topiću s jednim rukavom i paper bag hlačama visokog struka u boji pijeska koje je lijepa Splićanka uskladila s trendi modnim dodacima.

  • +34
Dan najbolje Domaće glazbe u City Plaza centru Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Rozga je stajling začinila Balenciaginim novim modelom štikli s ispupčenom petom, čija cijena iznosi oko 5.400 kuna, statement naušnicama s potpisom iste modne kuće te skupocjenom 'Marmont' torbicom modne kuće Gucci, čija cijena iznosi oko 11 tisuća kuna.

Iako pjevačica često surađuje s domaćim dizajnerima kao što su dvojac eNVy room, Ivan Alduk, A'Marie, Elfs i Arileo, čini se da joj se ovaj stajling posebno svidio, jer ovo je drugi put da je vidimo u istim odjevnim komadima.

Lijepa Splićanka se nedavno u istoj odjevnoj kombinaciji pojavila na otvorenju noćnog kluba Mint u Zagrebu, kada je bijeli top uskladila s istim hlačama u nebesko plavoj boji, plavim štiklama i istom Gucci torbicom.