SPREMNA ZA LJUBAV

Jelena Perčin: 'Simpatija mi je vratila optimizam'

22.06.2012 u 17:51

Bionic
Reading

Govoreći o upravo snimljenom filmu 'Bila je tako lijepa', glumica Jelena Perčin osvrnula se na svoj ljubavni život i priznala kako ima simpatiju

Radnja novog kratkometražnog filma mlade redateljice i scenaristice Irene Škorić, u kojemu Jelena glumi Milenu, smještena je u šezdesete i sedamdesete godine prošlog stoljeća te u današnje vrijeme. Film emocijom zaogrće svijet mašte, stvarnosti i paralelnih sjećanja. Kako se radi o ljudskoj i ljubavnoj priči o prolaznosti života i vrijednostima koje ostaju, koje se pamte i nose kroz život, lijepu glumicu u intervjuu danom Večernjem listu nije zaobišlo pitanje ni o njezinom ljubavnom životu.

Povod tomu nedavni je prekid trogodišnjeg braka s Kristijanom Babićem, s kojim ima trogodišnju kćer Lotu. Kristijan je u novoj ljubavnoj vezi od jeseni, ali su zbog kćerkice bivši supružnici ostali u odličnim odnosima. Iako svjesna da je zbog Lotine vezanosti uz nju bitno da bude konstantna i stabilna, Jelena osjeća da dolazi vrijeme da i sama pronađe ljubav za cijeli život.

Bez obzira na čudan liberalizam koji svi mi živimo, Jelena smatra da je čovjekova iskonska težnja da živi udvoje i priznaje kako joj je želja jednoga dana nekome reći legendarnu rečenicu Errola Flynna: 'Ići s vama kroz život, moj gospodine, bila je privilegija.'

Poslije razlaza sa suprugom, glumica je htjela biti sama, očistiti se, vidjeti gdje je i spoznati sebe. Otkrila je da sada ima simpatiju, a iako joj je donijela u život neki optimizam, smatra da je prerano o bilo čemu otvorenije govoriti.

'Muškarac je taj koji mene mora zavoditi, volim energiju alfa mužjaka i nikada ne prilazim prva. Tek kada netko krene u akciju, ja počinjem ispuštati feromone, pa trenutno tek njušim u kojem će se smjeru ta simpatija razvijati', objasnila je lijepa Jelena.