PRIJE SEDAM GODINA

Jelena iz Survivora pozirala za Playboy!

17.05.2012 u 10:31

Bionic
Reading

Prije sedam godina pred objektivom tadašnjeg supruga pozirala je Jelena Mačić, današnja natjecateljica Survivora. Za Playboy je pokazala grudi i međunožje

Jelena Mačić, koja je trenutno natjecateljica Survivora, prije sedam godina pozirala je za Playboy pred objektivom svog bivšeg supruga, fotografa Nenada Marjanovića, piše srpski Kurir.

Vizažistica pokazuje grudi i međunožje koje prekriva prekriženim nogama. Ipak, nije joj bilo drago što će te fotografije ponovno ugledati svjetlodana.

'Jao, pa nećete valjda to sada objaviti? To je bio specifičantrenutak kada sam se slikala, tada sam imala trideset i sedam godina.Možda ponovim ovako nešto u pedesetima', izjavila je za Kurir.

'Onog trenutka kad ne možete gledati muža očima, nema opravdanja da ostanete u tom braku. Ja sam izašla iz braka samo s jednom vazom. Kakva alimentacija, to nisam vidjela u životu. Nikad nisam bila sretnija nego onog trenutka kad sam izašla iz lošeg braka', izjavila je jednom Jelena koja s bivšim suprugom ima kćer Jovanu.