MOŽEMO ODAHNUTI

Jelena i Janko Popović Volarić opet žive pod istim krovom

18.03.2012 u 12:00

Bionic
Reading

Prezgodna Jelena Popović Volarić zablistala je u prvom redu na Dove Fashion.hr-u

Iako je nedavno sve iznenadila naslovnica jednog poznatog tjednika da poznata scenaristica i spisateljica Jelena Popović Volarić i njezin suprug Janko ne žive zajedno, sada se sve vratilo u normalu. Naime, nakon što su uredili svoj novi stan, lijepi supružnici opet žive pod istim krovom.

Sve nam je potvrdila sama Jelena koja je na Dove Fashion.hr došla podržati prijatelja Roberta Severa i Ivicu Klarića

'Renoviranje je završeno prije mjesec dana, pa uživamo u novim zidovima i novom podu. Lijepo je jako', rekla je sa smiješkom Jelena, koja je rekla da je uređivanje srećom jako brzo završilo.

Jelena i dalje naporno radi na 'Larinom izboru, je li sada postala svjesnija nevjerojatnog uspjeha serije?

'Svjesna sam da je serija hit. Imam osjećaj da ima Lara već ima i svoju vjernu publiku. Osjećam se počašćeno, ali osjećam se i odgovorno, pa se sada trudim ne razočarati publiku', rekla je Jelena koja  unaprijed zna da neće tako lako moći izbaciti Laru i Jakova iz glave iako se seriji bliži kraj.

'Meni su Jakov i Lara jako dragi. Ne želim ih se odreći. Mislim da će odvajanje od njih biti jako teško. Ipak sam ja živjela s njima 24 sata na dan, nije to mala stvar', dodala je Jelena koja je priznala da je Larinom liku dala i djelić svoje osobnosti. 'Imamo sličnu vjeru u ljubav', rekla je sa smiješkom.