SPLIĆANKE O SEKSU

Jelena Bosančić: Na jednu noć seksala bih se samo s Nikom Kranjčarem

08.09.2009 u 14:43

Bionic
Reading

Poznate i manje poznate Splićanke u Sexpressu otkrivaju što misle o seksu na jednu noć. Iako većina smatra da to nikada ne bi učinila, neke su ipak priznale da su otvorene i za tu opciju

'Tko voli, nek' izvoli', bio je najčešći dogovor Splićanki na pitanje što misle o seksu na jednu noć. Većina djevojaka otkriva da one na to ne bi pristale, a o tome im je neugodno i razgovarati jer smo, kako kažu, još uvijek konzervativna sredina.

Modna kreatorica Pinky bila je nešto otvorenija pa je priznala da o seksu na jednu noć ne bi ni trenutka dvojila kada bi upoznala muškarca koji bi je dovoljno zainteresirao.

Glumica i manekenka Ana Gruica smatra da bi se odnosi trebali temeljiti na nečemu većem od seksa na jednu noć. 'Valjda čovjeka trebaš prvo upoznati pa da imate nešto intimnije', pojasnila je svoj stav lijepa glumica.

Manekenka Jelena Bosančić otkriva da nije probala seks na jednu noć, ali da je ponuda bilo. Priznaje da bi na takav scenarij pristala jedino s nogometašem Nikom Kranjčarem koji joj je neodoljivo privlačan.