CARMEN GIMENO

Jeftine tenisice sjedokosa modna ikona kombinirala je s najpoželjnijim modelom hlača

30.11.2023 u 08:53

Bionic
Reading

Carmen Gimeno španjolska je pedeset plus influencerica s rastućim brojem pratitelja, a njezin je profil na Instagramu nepresušan izvor genijalnih modnih kombinacija

Modna zaljubljenica iz Bilbaa uvijek nas iznova ostavlja bez daha svojim cool stajlinzima, a njihova je prednost i u tome što skidaju godine u trenu.

Sjedokosa pedeset plus modna ikona odličan je primjer toga da i uz skromniji budžet možemo kreirati nezaboravne outfite, pa u njezinoj garderobi ne nedostaje komada iz svima pristupačnih trgovina koje spaja s dizajnerskom odjećom.

Carmen je ponovno za svoj novi cool look dobila bezbroj pohvala, a zanimljivo je da je ovoga puta posegnula za hlačama koje je pronašla na posve neobičnom mjestu: muškom odjelu Zare!

Tportal je i na WhatsAppu

Želite li dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Riječ je o crnim hlačama tzv. uredskog tipa, koje je bez greške kombinirala s bijelim T-shirtom i trendi kratkom jaknom s džepovima, načinjenom od svjetlucave tkanine, također iz Zare.

  • +4
Adidas Samba Izvor: Promo fotografije / Autor: Adidas promo

Kako je velika ljubiteljica tenisica, i ovoga je puta modnu kombinaciju upotpunila jednim od svojih omiljenih modela, popularnim modelom Samba s potpisom Adidasa.

katie holmes

Kraljica ulične mode ne izlazi iz ovog kaputa, nosi ga i uz omiljene, jeftine tenisice

Pogledaj galeriju

Bijeli model prepoznatljivog retro dizajna i pristupačne cijene (oko 70 eura) već je neko vrijeme omiljen među brojnim slavnim ljepoticama, poput Irine Shayk, Kaije Gerber, Katie Holmes, Zoë Kravitz, Jennifer Lawrence...

Njezina sijeda kosa podignuta u punđu i mačkaste sunčane naočale zaokružile su ovaj chic stajling za koji je dobila samo brojne pohvale.